Alyss.cz - zabava pro vsechny ALYSS.cz - HIMYM - Jak jsem poznal vasi matku ALYSS.cz - Jiste pane ministre online ALYSS.cz Komiks - kreslen serily ALYSS.cz - Jiste pane premiere online ALYSS.cz - Ajtaci - the IT Crowd ALYSS.cz - cinsky horoskop ALYSS.cz - mal Sheldon online ALYSS.cz - Clarence online ALYSS.cz - SGA - Stargate: Atlantis - Hvezdn brana: Atlantida ALYSS.cz - Jmenuji se Earl - My name is Earl ALYSS.cz - origami, navody, galerie ALYSS.cz - M*A*S*H 4077 - online mash ALYSS.cz - TRON Uprising - online Tron HRY, ALYSS.cz - superhry online, 1001hry
ALYSS.cz - Čínský horoskop
     Menu
     Alyss.cz

NIKEE TAPETY - obrazky, pozadi na plochu PC na nikee.net
Čínský horoskop
     Spřátelené Weby

1HRY.cz - hry online zdarma NIKEE HRY, superhry, 1000her, webhry, flash hry, hry online, hry zdarma HRY2.eu - hry online, 1000her, mimoni, planeta mimonu, herna, webhry, herni, minihry Uloz si video Nahnoji.cz biotechart.cz - animovane obrazky GIF z oblasti biologie, technologie a umeni Globální mediální server TetriSys

Obecná charakteristika
Opice má sklon se druhým posmívat. Avšak díky svému šarmu se jí vždy podaří z nemístné situace vybruslit a všem se zalíbit. Pro Opici je život jen hra. Je velmi originální, ráda improvizuje, má výbornou fantazii a člověk nabývá pocitu, že jí studnice nápadů nikdy nevyschne. Ve vztazích je romantická a vášnivá. Nemá v nich však moc štěstí. Jakmile si nějaký začne, většinou již hledá další, nový.
Čínský horoskop - Opice
Život s ostatními
Čínský horoskop - krysa
Krysa
S Krysou si Opice rozumí dobře. Obě jsou kreativní, mají smysl pro humor a chápou se. Doporučuje se vztah spíše na pracovní či kamarádské bázi.
Čínský horoskop - buvol
Buvol
Buvol je pro Opici moc rozvážný, moc pomalý, moc vážný. Opice potřebuje pohyb, změnu, bláznivý humor. V tomto vztahu dochází k nedorozuměním.
Čínský horoskop - tygr
Tygr
S Tygrem bude Opice bojovat. Oba dva chtějí být středem pozornosti, oba dva chtějí mít pravdu i nejlepší nápad, kterým strhnou ostatní.
Čínský horoskop - zajíc
Zajíc
Zajíc si nenechá od Opice skákat po hlavě. Opice to však, i přes neustálé připomínání, opakuje. To může i jinak dobrý vztah úplně zruinovat.
Čínský horoskop - drak
Drak
Drak je pro Opici tím nejlepším partnerem, ať už v lásce, nebo práci. Opice vykazuje potřebný respekt, kterého není schopná u ostatních znamení.
Čínský horoskop - had
Had
S Hadem nemá Opice tolik společného. Had je orientovaný na rodinu a vyžaduje hodně pevný a úzký vztah. Nestálá Opice potřebuje naopak volnost.
Čínský horoskop - kůň
Kůň
Opice a Kůň není častým spojením. Kůň se může cítit dotčen komentáři, kterými prostořeká Opice nešetří. Vztah nemá dlouhodobějšího trvání.
Čínský horoskop - koza
Koza
Koza Opici přitahuje, dokážou navázat partnerství spíše na přátelské bázi. Stojí zde proti sobě optimismus Opice a životní pesimismus Kozy.
Čínský horoskop - opice
Opice
Dvě Opice, to je silná dvojka. Mají pro sebe porozumění, je radost na ně pohledět. Tato dvojice je často motorem společenských večírků a zábav.
Čínský horoskop - kohout
Kohout
Kohout si s Opicí rozumí, je pro ni dobrým společníkem, mohou spolu donekonečna rozebírat veškeré záležitosti. Není to však příliš osobní vztah.
Čínský horoskop - pes
Pes
Mezi Psem a Opicí vzniká často přátelský vztah, kde se oba partneři cítí uvolněně a nemusí si dávat přílišný pozor na to, co si myslí a říkají.
Čínský horoskop - vepř
Vepř
Vepř je pro Opici příjemným partnerem v milostné i pracovní rovině. Většinou se jedná o velmi pěkné partnerství bez větších problémů.






   © Alyss 2012 - kontakt
NIKEE.net
ALYSS.cz
SIFEE.biz
ENKII.cz
OFRII.com