Alyss.cz - zabava pro vsechny ALYSS.cz - HIMYM - Jak jsem poznal vasi matku ALYSS.cz - Jiste pane ministre online ALYSS.cz Komiks - kreslen serily ALYSS.cz - Jiste pane premiere online ALYSS.cz - Ajtaci - the IT Crowd ALYSS.cz - cinsky horoskop ALYSS.cz - mal Sheldon online ALYSS.cz - Clarence online ALYSS.cz - SGA - Stargate: Atlantis - Hvezdn brana: Atlantida ALYSS.cz - Jmenuji se Earl - My name is Earl ALYSS.cz - origami, navody, galerie ALYSS.cz - M*A*S*H 4077 - online mash ALYSS.cz - TRON Uprising - online Tron HRY, ALYSS.cz - superhry online, 1001hry
ALYSS.cz - Čínský horoskop
     Menu
     Alyss.cz

NIKEE WALLPAPERS tapety na plochu PC na nikee.net
Čínský horoskop
     Spřátelené Weby

1HRY.cz - hry online zdarma NIKEE HRY, superhry, 1000her, webhry, flash hry, hry online, hry zdarma HRY2.eu - hry online, 1000her, mimoni, planeta mimonu, herna, webhry, herni, minihry Uloz si video Nahnoji.cz biotechart.cz - animovane obrazky GIF z oblasti biologie, technologie a umeni Globální mediální server TetriSys

Obecná charakteristika
Koza je spíše stydlivá a hledá silného partnera, o kterého by se mohla opřít. Je nevypočitatelná, elegantní, umělecky nadaná a kreativní, miluje přírodu, ale bohužel je také pesimistická a nestálá. Za svůj osud ráda hází vinu na ostatní. Ráda by udávala tón ve společnosti, ale není tomu určená. V životě hledá jistoty a je velmi cílevědomá. Rodina a blízcí přátelé jsou pro ni velmi důležití.
Čínský horoskop - Koza
Život s ostatními
Čínský horoskop - krysa
Krysa
Krysa a Koza prožívají, pokud jej prožívají, nemastný neslaný vztah. Nacházejí jen velmi málo společných koníčků. A v životě se spíše míjejí.
Čínský horoskop - buvol
Buvol
Spojení s Buvolem je pro Kozu dobré, opře se o partnera, jenž stojí nohama pevně na zemi, ale Buvol potřebuje totéž, proto vztah nebude fungovat.
Čínský horoskop - tygr
Tygr
Tygr Kozu často nechápe, ale vztah bude funkční, pokud se Koza zdrží svých kritik na osobu Tygra a nechá věci jednoduše plynout bez komentářů.
Čínský horoskop - zajíc
Zajíc
Se Zajícem prožívá Koza své šťastné a harmonické období. Oba dva si užívají každé chvilky, kterou mohou být spolu, nuda mezi nimi neexistuje.
Čínský horoskop - drak
Drak
Drak Koze imponuje, naprosto se v něm shlíží, ale spolupráce nebo milostný vztah dosahuje jen určitých výšin. Tato znamení si nejsou souzena.
Čínský horoskop - had
Had
Mezi Hadem a Kozou nevznikají skoro nikdy konflikty. Ve vztahu je klid, až moc velký na to, aby šlo o uspokojivý vztah. Panuje mezi nimi nuda.
Čínský horoskop - kůň
Kůň
Kůň je pro Kozu dobrým partnerem, i když zrovna nesvítí sluníčko a nastane dusnější období. Navzájem se zásadně respektují a neuráží se.
Čínský horoskop - koza
Koza
Dvě Kozy se mohou velmi lehce spřátelit, rozumí si, vyměňují si svá tajemství a vzájemná důvěra je počátkem mnohdy dlouholetých vztahů.
Čínský horoskop - opice
Opice
Opice s Kozou si rozumí, sledují se, pravděpodobně se k sobě cítí zvláštně přitahovány. Problémem však často bývá nedostatek společných zájmů.
Čínský horoskop - kohout
Kohout
S Kohoutem Kozu moc nepotkáte. Existují zde značné komunikační problémy. Kohout není pro pesimistickou Kozu ideálním partnerem a je tomu i naopak.
Čínský horoskop - pes
Pes
Pes se může snažit, jak bude chtít, ale nikdy se mu nepodaří vzbudit alespoň malicherný zájem Kozy. Pokud vztah přece jen vznikne, není dlouhý.
Čínský horoskop - vepř
Vepř
U Vepře se cítí Koza jako v bavlnce. Vepř v ní vzbuzuje pocit bezpečí a jistoty. Koza nachází v jeho náruči štěstí, lásku a pochopení.






   © Alyss 2012 - kontakt
NIKEE.net
ALYSS.cz
SIFEE.biz
ENKII.cz
OFRII.com