Alyss.cz - zabava pro vsechny ALYSS.cz - HIMYM - Jak jsem poznal vasi matku ALYSS.cz - Jiste pane ministre online ALYSS.cz Komiks - kreslen serily ALYSS.cz - Jiste pane premiere online ALYSS.cz - Ajtaci - the IT Crowd ALYSS.cz - cinsky horoskop ALYSS.cz - mal Sheldon online ALYSS.cz - Clarence online ALYSS.cz - SGA - Stargate: Atlantis - Hvezdn brana: Atlantida ALYSS.cz - Jmenuji se Earl - My name is Earl ALYSS.cz - origami, navody, galerie ALYSS.cz - M*A*S*H 4077 - online mash ALYSS.cz - TRON Uprising - online Tron HRY, ALYSS.cz - superhry online, 1001hry
ALYSS.cz - Čínský horoskop
     Menu
     Alyss.cz

ORFII Ponorky ofrii.com
Čínský horoskop
     Spřátelené Weby

1HRY.cz - hry online zdarma NIKEE HRY, superhry, 1000her, webhry, flash hry, hry online, hry zdarma HRY2.eu - hry online, 1000her, mimoni, planeta mimonu, herna, webhry, herni, minihry Uloz si video Nahnoji.cz biotechart.cz - animovane obrazky GIF z oblasti biologie, technologie a umeni Globální mediální server TetriSys

Obecná charakteristika
Kůň miluje show a velké společenské události, kde se ukáže ve světle ramp a může být obdivován. Je velmi inteligentní a sebejistý ve svém vystupování. Má výborný organizační talent, umí vést lidi a dokáže je snadno stáhnout na svoji stranu. Nedokáže být chvilku v klidu, někdy je i egoistický a dělá si věci po svém. Když je zamilovaný, je velmi vášnivý a pro lásku zapomíná na všechno okolo sebe.
Čínský horoskop - Kůň
Život s ostatními
Čínský horoskop - krysa
Krysa
S Krysou nevznikají nijak výrazně dobré vztahy. Neustále spolu bojují o prvenství a je tam patrná velká rivalita. Jeden by musel ustoupit.
Čínský horoskop - buvol
Buvol
S Buvolem to není jednoduché. Mají jen málo společných zájmů. Je tu však možnost, že jeden druhého přesvědčí a naleznou společnou cestu.
Čínský horoskop - tygr
Tygr
Tygr a Kůň je nádherné spojení, vznikne tak pár, na který je spolehnutí, pár, který mají všichni rádi. Jednoduše velmi šťastná kombinace.
Čínský horoskop - zajíc
Zajíc
Zajíc je pro Koně trošku nepochopitelný, jakoby z jiného světa. Zajíc má raději ústraní, Kůň světlo ramp. Toto spojení není příliš časté.
Čínský horoskop - drak
Drak
S Drakem má Kůň více společného než naopak. I když to bude ve vztahu prskat, bouchat a vřít, vždy nastane fáze usmiřování. Dobré spojení.
Čínský horoskop - had
Had
Had a Kůň je nesourodá kombinace. Dva protiklady, které se mohou buď přitahovat, nebo naprosto odpuzovat. Je potřeba vyvinout velké úsilí.
Čínský horoskop - kůň
Kůň
Kůň a Kůň, spojení, které většinou přetrvává dlouhá léta. Často jsou spolu tito partneři do konce svých životů. Čas spolu prožitý je oba naplňuje.
Čínský horoskop - koza
Koza
Kozu s Koněm můžeme ve svém okolí potkat často. Jsou to většinou kamarádi, kteří se doplňují. Koza si musí dát pozor na pusu a Koně neurazit.
Čínský horoskop - opice
Opice
Opice není vhodný partner pro Koně, jsou povahově hodně odlišní, a pokud je uvidíme někde pohromadě, bude se jednat určitě o vztah z donucení.
Čínský horoskop - kohout
Kohout
S Kohoutem má Kůň spíše chladný a distancovaný vztah. Vzhledem k tomu, že chtějí být oba dva středem společnosti, je to málokdy proveditelné.
Čínský horoskop - pes
Pes
Se Psem po boku je Kůň šťastný, Pes Koně obdivuje a je jeho věrným společníkem, rádcem a partnerem. Velmi příznivé spojení trvající dlouhá léta.
Čínský horoskop - vepř
Vepř
Vepř a Kůň se spolu cítí dobře, ale nedochází zde k nijak výrazně hlubokým vztahům. Rozumí si, respektují se, ale to je tak většinou vše.






   © Alyss 2012 - kontakt
NIKEE.net
ALYSS.cz
SIFEE.biz
ENKII.cz
OFRII.com