Alyss.cz - zabava pro vsechny ALYSS.cz - HIMYM - Jak jsem poznal vasi matku ALYSS.cz - Jiste pane ministre online ALYSS.cz Komiks - kreslen serily ALYSS.cz - Jiste pane premiere online ALYSS.cz - Ajtaci - the IT Crowd ALYSS.cz - cinsky horoskop ALYSS.cz - mal Sheldon online ALYSS.cz - Clarence online ALYSS.cz - SGA - Stargate: Atlantis - Hvezdn brana: Atlantida ALYSS.cz - Jmenuji se Earl - My name is Earl ALYSS.cz - origami, navody, galerie ALYSS.cz - M*A*S*H 4077 - online mash ALYSS.cz - TRON Uprising - online Tron HRY, ALYSS.cz - superhry online, 1001hry
ALYSS.cz - Čínský horoskop
     Menu
     Alyss.cz

ALYSS Jiste pane ministre online na alyss.cz
Čínský horoskop
     Spřátelené Weby

1HRY.cz - hry online zdarma NIKEE HRY, superhry, 1000her, webhry, flash hry, hry online, hry zdarma HRY2.eu - hry online, 1000her, mimoni, planeta mimonu, herna, webhry, herni, minihry Uloz si video Nahnoji.cz biotechart.cz - animovane obrazky GIF z oblasti biologie, technologie a umeni Globální mediální server TetriSys

Obecná charakteristika
Had je velmi aktivní, cílevědomý, chytrý a plný porozumění. Rád se obklopuje svou rodinou a bývá dobrým, férovým přítelem. Je to přemýšlivé znamení se silně vyvinutým instinktem. Jeho žárlivost je obrovská a svému partnerovi nedává příliš prostoru, možná právě proto, že to s jeho věrností není tak slavné. Pokud někdo Hadovi ublíží, může počítat se sladkou pomstou, a to v momentě, kdy to nejméně očekává.
Čínský horoskop - Had
Život s ostatními
Čínský horoskop - krysa
Krysa
Mezi Krysou a Hadem může vzniknout dlouhodobější vztah pouze za předpokladu, že se bude Drak chovat ke Kryse jako k rovnocennému partnerovi.
Čínský horoskop - buvol
Buvol
Buvol může snadno zatlačit Hada do kouta, ale je na něj spolehnutí a toho si Had velmi cení. Vztah mezi nimi může být více než uspokojivý.
Čínský horoskop - tygr
Tygr
Tygrovi by se měl Had určitě vyhnout. Sebevědomý Tygr rozhodně nebude obdivovatelem Hadových kritik a posměšků. Docházelo by zde k nemilým střetům.
Čínský horoskop - zajíc
Zajíc
Vztah se Zajícem se vídá často. Avšak základní podmínkou pro jeho trvání je pravdomluvnost a čestné jednání na obou stranách. A v lásce věrnost.
Čínský horoskop - drak
Drak
Drak se cítí být k Hadovi přitahován. A ani mu nevadí, že na něj Had klade často hodně vysoké nároky. Kupodivu mezi nimi vzniká hezký vztah.
Čínský horoskop - had
Had
Had s Hadem utvářejí dobrá pracovní, přátelská i milostná spojení, ale platí zde více než kde jinde známé pořekadlo o důvěře a prověřování.
Čínský horoskop - kůň
Kůň
Kůň a Had se k sobě cítí přitahováni, obdivují se, ale vznikají mezi nimi časté hádky. Nejsou schopni se dohodnout a pochopit jeden druhého.
Čínský horoskop - koza
Koza
Koza s Hadem se dostávají v průběhu společného vztahu do nemilých konfliktů. Ty zažehnají jen díky vřelosti, srdečnosti a pochopení Kozy.
Čínský horoskop - opice
Opice
Opice potřebuje prostor, který ji Had není schopný dát. I přes neustále usmiřování a ujišťování vztah většinou končí, málokdy je dlouhodobější.
Čínský horoskop - kohout
Kohout
S Kohoutem jsou jedno tělo a jedna duše. Je to ideální spojení. Doplňují se, a když jsou spolu, všechny oslní. Klape jim to i v podnikání.
Čínský horoskop - pes
Pes
Pes se nerad nechává ochočit, potřebuje svůj prostor, na který mu ale Had nechce přiznat nárok. Pokud Had ustoupí, může jít o výborné spojení.
Čínský horoskop - vepř
Vepř
Vepř s Hadem prostě ne a ne vyjít. Jeden druhému nerozumí a ani nemají touhu na tom cokoliv měnit. Jdou si z cesty, a tak jsou spokojení.






   © Alyss 2012 - kontakt
NIKEE.net
ALYSS.cz
SIFEE.biz
ENKII.cz
OFRII.com