Alyss.cz - zabava pro vsechny ALYSS.cz - HIMYM - Jak jsem poznal vasi matku ALYSS.cz - Jiste pane ministre online ALYSS.cz Komiks - kreslen serily ALYSS.cz - Jiste pane premiere online ALYSS.cz - Ajtaci - the IT Crowd ALYSS.cz - cinsky horoskop ALYSS.cz - mal Sheldon online ALYSS.cz - Clarence online ALYSS.cz - SGA - Stargate: Atlantis - Hvezdn brana: Atlantida ALYSS.cz - Jmenuji se Earl - My name is Earl ALYSS.cz - origami, navody, galerie ALYSS.cz - M*A*S*H 4077 - online mash ALYSS.cz - TRON Uprising - online Tron HRY, ALYSS.cz - superhry online, 1001hry
ALYSS.cz - Čínský horoskop
     Menu
     Alyss.cz

ALYSS HRY - superhry online, 1001hry na alyss.cz
Čínský horoskop
     Spřátelené Weby

1HRY.cz - hry online zdarma NIKEE HRY, superhry, 1000her, webhry, flash hry, hry online, hry zdarma HRY2.eu - hry online, 1000her, mimoni, planeta mimonu, herna, webhry, herni, minihry Uloz si video Nahnoji.cz biotechart.cz - animovane obrazky GIF z oblasti biologie, technologie a umeni Globální mediální server TetriSys

Obecná charakteristika
Drak je statečný, plný energie a má neuvěřitelnou výdrž. Díky svému robustnímu zdraví se dožívá dlouhého věku. V Číně je Drak symbolem štěstí a toho si zrozenci tohoto znamení užívají jak v lásce, tak v zaměstnání. Lidé narození v tomto znamení jsou vysoce úspěšní a tím pádem i dobře finančně zajištěni. I přes svůj divoký temperament a nutkání vše vlastnit je to přítel, kterého chce mít každý po svém boku.
Čínský horoskop - Drak
Život s ostatními
Čínský horoskop - krysa
Krysa
Krysa je stejně tak podnikavá jako Drak. Oba dva mají velkou chuť žít, a to naplno. Vytváří spokojenou dvojici, která bude všude oblíbená.
Čínský horoskop - buvol
Buvol
Ve spojení s Buvolem to může trochu drhnout, neboť ten projevuje vůči Drakovi málo respektu. Jinak spolu vychází dobře a potřebují se.
Čínský horoskop - tygr
Tygr
Tygr a Drak, pozor, pozor, zde se setkala dvě znamení toužící po moci a slávě. Bouřlivé boje jsou očekávané, avšak ne nutné. Oba se musí snažit.
Čínský horoskop - zajíc
Zajíc
Zajíc umí s Drakem vycházet s citlivostí sobě vlastní. Drak u něj nachází tolik potřebnou podporu. Výborně se doplňují a jsou dobrým týmem.
Čínský horoskop - drak
Drak
Spojení dvou Draků je jeden velký uragán, buď spolu budou trhat rekordy, proslaví se a dobudou svět, nebo se navzájem pobijí. Tolerance je nutná.
Čínský horoskop - had
Had
Had a Drak se k sobě prostě hodí. Ať už v zaměstnání, nebo v milostném vztahu. Had projevuje dostatek pochopení, které Drak nutně potřebuje.
Čínský horoskop - kůň
Kůň
Kůň Draka obdivuje a je mu velmi sympatický. Problém ve vztahu nastává, když chce být Kůň středem pozornosti, to se Drakovi příliš nelíbí.
Čínský horoskop - koza
Koza
Koza má pro Draka zvláštní kouzlo, přitahuje ho, chce ji, avšak citlivá Koza má raději partnery, u kterých ví, s čím může dopředu počítat.
Čínský horoskop - opice
Opice
Opice respektuje Drakův rozum a váží si jej. Neodvážila by si z něj utahovat a Drakovi dělá její společnost dobře. Tento vztah je stabilní.
Čínský horoskop - kohout
Kohout
Kohout má optimistického Draka rád, někdy mu může jeho jednání připadat přehnané, ale jakmile jej již jednou přijal, půjde o dlouhodobý vztah.
Čínský horoskop - pes
Pes
Pes je tvrdý realista a přemrštěná gesta a chování Draka vůbec neakceptuje. Ve vztahu dochází často k problémům. Spojení, které nelze doporučit.
Čínský horoskop - vepř
Vepř
Vepř je veselý, šťastný a vyrovnaný, to vše Drakovi imponuje. Vepř má rád Drakovu aktivitu a otevřenost. Jde o správnou a energickou dvojku!






   © Alyss 2012 - kontakt
NIKEE.net
ALYSS.cz
SIFEE.biz
ENKII.cz
OFRII.com