Alyss.cz - zabava pro vsechny ALYSS.cz - HIMYM - Jak jsem poznal vasi matku ALYSS.cz - Jiste pane ministre online ALYSS.cz Komiks - kreslen serily ALYSS.cz - Jiste pane premiere online ALYSS.cz - Ajtaci - the IT Crowd ALYSS.cz - cinsky horoskop ALYSS.cz - mal Sheldon online ALYSS.cz - Clarence online ALYSS.cz - SGA - Stargate: Atlantis - Hvezdn brana: Atlantida ALYSS.cz - Jmenuji se Earl - My name is Earl ALYSS.cz - origami, navody, galerie ALYSS.cz - M*A*S*H 4077 - online mash ALYSS.cz - TRON Uprising - online Tron HRY, ALYSS.cz - superhry online, 1001hry
ALYSS.cz - Čínský horoskop
     Menu
     Alyss.cz

ENKII Doctor Who - Pán Času online na enkii.cz
Čínský horoskop
     Spřátelené Weby

1HRY.cz - hry online zdarma NIKEE HRY, superhry, 1000her, webhry, flash hry, hry online, hry zdarma HRY2.eu - hry online, 1000her, mimoni, planeta mimonu, herna, webhry, herni, minihry Uloz si video Nahnoji.cz biotechart.cz - animovane obrazky GIF z oblasti biologie, technologie a umeni Globální mediální server TetriSys

Obecná charakteristika
Zajíc je velmi citlivý, něžný a věrný. Jako milující partner je moc příjemný, pozorný, občas trošku náladový. V zaměstnání bývá šikovným diplomatem či finančním spekulantem a ví, jak se ukázat ve správném světle. Je velmi pilný a kariéra pro něj není smrtelně důležitá. Na své okolí působí spíše rezervovaně a příliš nemusí nové změny a vylepšení. Proto je často označován za konzervativce.
Čínský horoskop - Zajíc
Život s ostatními
Čínský horoskop - krysa
Krysa
Mezi Krysou a Zajícem nedochází k žádným větším konfliktům. Navzájem se respektují, ale žádnou hloubku od tohoto vztahu také nečekejte.
Čínský horoskop - buvol
Buvol
Ve spojení s Buvolem nachází Zajíc potřebnou jistotu a zajištění. Pokud bude trpělivě snášet některé Buvolovy výstřelky nálad, vztah bude pěkný.
Čínský horoskop - tygr
Tygr
Tygr a Zajíc spolu prožívají spíše bouřlivější vztah. Je potřeba trpělivosti a pochopení na každé z obou stran. Konfliktům se i přesto neubrání.
Čínský horoskop - zajíc
Zajíc
Zajíc se Zajícem je žhavý svazek. Zda vztah přetrvá, se dá těžko dopředu určit, avšak jednoznačně tvoří dobrý tým a navzájem se skvěle doplňují.
Čínský horoskop - drak
Drak
Vztah s Drakem je sice založen na kompromisech, ale je možné jej doporučit. Neboť Zajíc přináší Drakovi dostatek respektu a pochopení.
Čínský horoskop - had
Had
Had a Zajíc k sobě nemají nijak extrémně blízko. Prochází okolo sebe, nemají si příliš co dát, ale také si nevadí a navzájem se neruší.
Čínský horoskop - kůň
Kůň
Aktivní Kůň je pro rezervovaného Zajíce lákadlem, také s ním prožije spoustu dobrodružství, ale na dlouhodobější a hlubší vztah to přece jen nestačí.
Čínský horoskop - koza
Koza
Koza a Zajíc je výborné spojení, které se maximálně doporučuje. Oba dva do sebe zapadají jako dílky puzzle a žádné přání nezůstává nesplněno.
Čínský horoskop - opice
Opice
Chytré Opici by se měl důvěřivý Zajíc raději vyhnout, Opice bude mít totiž tendenci tahat Zajíce za nos. A ten se nechá. Je to nerovný vztah.
Čínský horoskop - kohout
Kohout
Společenský Kohout a tichý Zajíc, v tomto vztahu neexistuje mnoho společného. Kohout nemá pochopení pro Zajíce a platí to i naopak.
Čínský horoskop - pes
Pes
Pes je pro Zajíce ideálním partnerem. Tato dvě znamení jsou na stejné vlně, skvěle si rozumí a berou velké ohledy na potřeby toho druhého.
Čínský horoskop - vepř
Vepř
Vepř a Zajíc tvoří veselou dvojici, která se navzájem podporuje a vychází si vstříc. Oba mají podobné cíle a touhy, které se jim daří společně plnit.






   © Alyss 2012 - kontakt
NIKEE.net
ALYSS.cz
SIFEE.biz
ENKII.cz
OFRII.com