Alyss.cz - zabava pro vsechny ALYSS.cz - HIMYM - Jak jsem poznal vasi matku ALYSS.cz - Jiste pane ministre online ALYSS.cz Komiks - kreslen serily ALYSS.cz - Jiste pane premiere online ALYSS.cz - Ajtaci - the IT Crowd ALYSS.cz - cinsky horoskop ALYSS.cz - mal Sheldon online ALYSS.cz - Clarence online ALYSS.cz - SGA - Stargate: Atlantis - Hvezdn brana: Atlantida ALYSS.cz - Jmenuji se Earl - My name is Earl ALYSS.cz - origami, navody, galerie ALYSS.cz - M*A*S*H 4077 - online mash ALYSS.cz - TRON Uprising - online Tron HRY, ALYSS.cz - superhry online, 1001hry
ALYSS.cz - Čínský horoskop
     Menu
     Alyss.cz

SIFEE.biz - serial Silicon Valley - tapety, epizody, postavy
Čínský horoskop
     Spřátelené Weby

1HRY.cz - hry online zdarma NIKEE HRY, superhry, 1000her, webhry, flash hry, hry online, hry zdarma HRY2.eu - hry online, 1000her, mimoni, planeta mimonu, herna, webhry, herni, minihry Uloz si video Nahnoji.cz biotechart.cz - animovane obrazky GIF z oblasti biologie, technologie a umeni Globální mediální server TetriSys

Obecná charakteristika
Tygr je okouzlující, citlivý, odvážný, divoký a vzpurný. Peníze jej zajímají spíše méně, ale pokud už je vlastní, nerad se s nimi loučí. Tygr miluje nebezpečí a dobrodružství. Díky své ochotě riskovat se často dostává do nesnází. Poslušnost není jeho silnou stránkou, sám však požaduje, aby byly jeho pokyny přesně dodržovány. Jeho partnerské vztahy končí kvůli jeho překvapivým nápadům často krachem.
Čínský horoskop - Tygr
Život s ostatními
Čínský horoskop - krysa
Krysa
S Krysou má spontánní Tygr jen velmi málo společného, pro Tygra je Krysa až příliš praktická a málo impulzivní. Většinou se v životě míjejí.
Čínský horoskop - buvol
Buvol
Buvol je klidné a stabilní znamení a má proto málo pochopení pro akčního Tygra. Pokud se setkají v boji o vedoucí pozice, dojde k neshodám.
Čínský horoskop - tygr
Tygr
Tygr s Tygrem vychází v podstatě dobře, doplňují se, avšak dochází i k vyhroceným situacím, kde je potřeba trpělivosti, a tu Tygr nemá.
Čínský horoskop - zajíc
Zajíc
Zajíc a Tygr by mohli nalézt společnou řeč, ale jejich partnerský vztah nebývá jednoduchý! Aby spolu vydrželi, musí k sobě být hodně tolerantní!
Čínský horoskop - drak
Drak
Pokud nebude Drak usilovat o vedoucí pozici a nebude chtít vyhrát každý spor, půjde o dobré spojení, kde se s Tygrem mohou velmi dobře doplňovat.
Čínský horoskop - had
Had
Had, který je spíše rozvážný a klidný, naráží na spontánního a impulzivního Tygra. Tyto střety bývají časté a nepochopení je na obou stranách.
Čínský horoskop - kůň
Kůň
Kůň, který je v neustálém pohybu a má rád nové podněty, je pro aktivního Tygra velmi vhodným partnerem, ať už na bázi milostné, či pracovní.
Čínský horoskop - koza
Koza
Koza a Tygr je zajímavé spojení. Pokud se bude Koza držet na uzdě a nebude nápaditého Tygra neustále kritizovat, může jít o plodné partnerství.
Čínský horoskop - opice
Opice
Opice s Tygrem si moc nerozumí, velmi hojně dochází k rivalitě a sporům. Tygr nechápe jednání Opice a je tomu i naopak. Tento vztah se nedoporučuje.
Čínský horoskop - kohout
Kohout
Kohout je příliš materialisticky zaměřen a koncentruje se natolik na svou kariéru, že se s Tygrem v životě spíše míjí. Společnou řeč najdou málokdy.
Čínský horoskop - pes
Pes
Pes je pro Tygra ideálním partnerem! Skvěle si rozumí, mají společné cíle i nápady a ve vzájemném vztahu dosahují často úspěchů a slávy.
Čínský horoskop - vepř
Vepř
Vepř a Tygr je vhodné milenecké spojení. Láska mezi nimi je velmi romantická, u těchto dvou znamení dochází hojně k celoživotním svazkům.






   © Alyss 2012 - kontakt
NIKEE.net
ALYSS.cz
SIFEE.biz
ENKII.cz
OFRII.com