Alyss.cz - zabava pro vsechny ALYSS.cz - HIMYM - Jak jsem poznal vasi matku ALYSS.cz - Jiste pane ministre online ALYSS.cz Komiks - kreslen serily ALYSS.cz - Jiste pane premiere online ALYSS.cz - Ajtaci - the IT Crowd ALYSS.cz - cinsky horoskop ALYSS.cz - mal Sheldon online ALYSS.cz - Clarence online ALYSS.cz - SGA - Stargate: Atlantis - Hvezdn brana: Atlantida ALYSS.cz - Jmenuji se Earl - My name is Earl ALYSS.cz - origami, navody, galerie ALYSS.cz - M*A*S*H 4077 - online mash ALYSS.cz - TRON Uprising - online Tron HRY, ALYSS.cz - superhry online, 1001hry
ALYSS.cz - Čínský horoskop
     Menu
     Alyss.cz

ALYSS Jiste pane premiere online na alyss.cz
Čínský horoskop
     Spřátelené Weby

1HRY.cz - hry online zdarma NIKEE HRY, superhry, 1000her, webhry, flash hry, hry online, hry zdarma HRY2.eu - hry online, 1000her, mimoni, planeta mimonu, herna, webhry, herni, minihry Uloz si video Nahnoji.cz biotechart.cz - animovane obrazky GIF z oblasti biologie, technologie a umeni Globální mediální server TetriSys

Obecná charakteristika
Buvol je důkladný a pracovitý. Usiluje o harmonii a konflikty jakéhokoliv typu jej spíše zatěžují. Pokud jednou vybuchne, lze jej jen velmi těžko zastavit. Miluje materiálno a usiluje o finanční zabezpečení svého života. Je inteligentní, metodický a má originální nápady. Zamilovaný Buvol nedokáže být velký romantik, ale je velmi něžný a smyslný milenec, který pro svůj protějšek udělá první poslední.
Čínský horoskop - Buvol
Život s ostatními
Čínský horoskop - krysa
Krysa
S Krysou vychází Buvol velmi dobře. Navzájem se respektují. Buvol je oporou vztahu a zajišťuje jeho stabilitu. Krysa jej postrkuje dopředu.
Čínský horoskop - buvol
Buvol
Buvol s Buvolem dokážou společně velmi tvrdě pracovat a rozumí si. Ve vypjatých situacích si navzájem příliš nepomohou, je zde potřeba vůle.
Čínský horoskop - tygr
Tygr
Tygr je Buvolovi zcela cizí. Jsou oba odlišní, mají jiné hodnoty a necítí k sobě žádné zvláštní sympatie. Často mezi nimi vzniká rivalita.
Čínský horoskop - zajíc
Zajíc
Zajíc a Buvol musí mnohé překonávat. Pokud bude Buvol jemnější a Zajíc chápavější, vyvine se mezi nimi hezký vztah. S troškou vůle jde vše.
Čínský horoskop - drak
Drak
Drak a Buvol se vzájemně respektují, proto mezi nimi dochází k uspokojivému společnému životu či pracovnímu vztahu. Jedná se o časté spojení.
Čínský horoskop - had
Had
S Hadem vytváří Buvol velmi pěkné spojení. Pracují v poklidu, ruku v ruce, podporují se a to často vede k úspěchu. V lásce funguje vztah obdobně.
Čínský horoskop - kůň
Kůň
Kůň je pořád v pohybu a tomu těžkopádný Buvol nerozumí. Tento vztah je proto plný nepochopení a konfliktů. Je to spojení neustálého vysvětlování.
Čínský horoskop - koza
Koza
Koza je pro chladnějšího Buvola příliš sentimentální. Jako by se vznášela v oblacích, což je pro Buvola pevně stojícího na zemi těžko stravitelné.
Čínský horoskop - opice
Opice
Opice a Buvol tvoří vztah, který se obecně skoro nikdy nedoporučuje, nemají totiž příliš společného a jdou si oba raději z cesty. Jinak vznikají konflikty.
Čínský horoskop - kohout
Kohout
Vztah Kohouta a Buvola je šťastný. Jedná se o spojení úspěšné, plné porozumění a respektu. V pracovní i milostné sféře jim to pěkně vychází.
Čínský horoskop - pes
Pes
Pes chce udávat tón, což se však Buvolovi nelíbí. Proto tento na začátku tak slibně vypadající vztah nemá dlouhého trvání. Buvol rád udává tón.
Čínský horoskop - vepř
Vepř
Vepř a Buvol jsou často dobrými kamarády, a to i na celý život. Rozumí si a navzájem se podporují. Avšak pro milostný vztah to stačit nebude.






   © Alyss 2012 - kontakt
NIKEE.net
ALYSS.cz
SIFEE.biz
ENKII.cz
OFRII.com