Alyss.cz - zabava pro vsechny ALYSS.cz - HIMYM - Jak jsem poznal vasi matku ALYSS.cz - Jiste pane ministre online ALYSS.cz Komiks - kreslen serily ALYSS.cz - Jiste pane premiere online ALYSS.cz - Ajtaci - the IT Crowd ALYSS.cz - cinsky horoskop ALYSS.cz - mal Sheldon online ALYSS.cz - Clarence online ALYSS.cz - SGA - Stargate: Atlantis - Hvezdn brana: Atlantida ALYSS.cz - Jmenuji se Earl - My name is Earl ALYSS.cz - origami, navody, galerie ALYSS.cz - M*A*S*H 4077 - online mash ALYSS.cz - TRON Uprising - online Tron HRY, ALYSS.cz - superhry online, 1001hry
ALYSS.cz - Čínský horoskop
     Menu
     Alyss.cz

SIFEE.biz - Halo Halo online, tapety, epizody, postavy
Čínský horoskop
     Spřátelené Weby

1HRY.cz - hry online zdarma NIKEE HRY, superhry, 1000her, webhry, flash hry, hry online, hry zdarma HRY2.eu - hry online, 1000her, mimoni, planeta mimonu, herna, webhry, herni, minihry Uloz si video Nahnoji.cz biotechart.cz - animovane obrazky GIF z oblasti biologie, technologie a umeni Globální mediální server TetriSys

Obecná charakteristika
Vepř je milující, romantický a touží po poznání. Je kamarád, na kterého se může člověk spolehnout. Moc důvěřuje v lidskou dobrotu, a proto se stává, že je často zneužit svým okolím. Za jeho klidnou fasádou se skrývá obrovská vůle a vnitřní síla. Pro Vepře je pravda a mír důležitým základem pro jeho spokojený život, snaží se, aby všichni v jeho okolí byli spokojeni, a to i na úkor jeho vlastního pohodlí.
Čínský horoskop - Vepř
Život s ostatními
Čínský horoskop - krysa
Krysa
S Krysou má Vepř mnoho společného, rozumí si a chápou se. Vzniká mezi nimi hluboké přátelství, které nezřídka přerůstá v pevný partnerský vztah.
Čínský horoskop - buvol
Buvol
Buvol je tvrdohlavý a chce mít vždycky pravdu, Vepř se také někdy postaví na zadní, proto to v tomto spojení nemusí vždycky tak lehce klapat.
Čínský horoskop - tygr
Tygr
S Tygrem si Vepř velmi dobře rozumí, vzniká mezi nimi dlouholeté partnerství, ať už v práci, nebo v lásce. Tygr oceňuje přednosti Vepře.
Čínský horoskop - zajíc
Zajíc
Zajíc s Vepřem se skvěle doplňují, mají pro sebe pochopení, komunikace probíhá bezproblémově a nevznikají mezi nimi skoro žádné konflikty.
Čínský horoskop - drak
Drak
Drak a Vepř je vhodná kombinace, Vepř obdivuje Draka, toho bojovníka za pravdu, skoro až bezmezně a tomu to samozřejmě dělá velmi dobře.
Čínský horoskop - had
Had
Had je pro Vepře moc komplikovaný, nechápe ho a připadá mu, že si Had hraje na zbytečně velkého intelektuála, a tak k sobě nemohou najít cestu.
Čínský horoskop - kůň
Kůň
S Koněm se vztah může povést. Vepř je sice nejistý, protože neví, zda může Koni důvěřovat, ale při snaze obou stran je vztah na dobré cestě.
Čínský horoskop - koza
Koza
Koza a Vepř je láskyplné spojení, které je plné porozumění. Vzájemně se rozmazlují, vychutnávají si sami sebe a užívají si spolu spoustu zábavy.
Čínský horoskop - opice
Opice
Opice se s Vepřem navzájem respektují a tolerují. Vepř sice do vztahu přináší svou důvěru, ale občas by mu neškodilo, kdyby si Opici trošku ohlídal.
Čínský horoskop - kohout
Kohout
Ve vztahu Kohouta s Vepřem záleží opravdu jen vůli obou znamení. Cestu k sobě mohou najít, ale musí se snažit a chtít, automaticky to nepřijde.
Čínský horoskop - pes
Pes
Se Psem se Vepř cítí dobře, ani jeden nemá potřebu bojovat o první místo nebo svou pravdu. Respekt a tolerance se projevují na obou stranách.
Čínský horoskop - vepř
Vepř
Dva Vepři jsou kombinací, kde je chybným předpokladem, že spolu budou znamení vycházet dobře. Oba dva mají tendenci mít ve vztahu navrch.






   © Alyss 2012 - kontakt
NIKEE.net
ALYSS.cz
SIFEE.biz
ENKII.cz
OFRII.com