Alyss.cz - zabava pro vsechny ALYSS.cz - HIMYM - Jak jsem poznal vasi matku ALYSS.cz - Jiste pane ministre online ALYSS.cz Komiks - kreslen serily ALYSS.cz - Jiste pane premiere online ALYSS.cz - Ajtaci - the IT Crowd ALYSS.cz - cinsky horoskop ALYSS.cz - mal Sheldon online ALYSS.cz - Clarence online ALYSS.cz - SGA - Stargate: Atlantis - Hvezdn brana: Atlantida ALYSS.cz - Jmenuji se Earl - My name is Earl ALYSS.cz - origami, navody, galerie ALYSS.cz - M*A*S*H 4077 - online mash ALYSS.cz - TRON Uprising - online Tron HRY, ALYSS.cz - superhry online, 1001hry
ALYSS.cz - Čínský horoskop
     Menu
     Alyss.cz

SIFEE.biz - Halo Halo online, tapety, epizody, postavy
Čínský horoskop
     Spřátelené Weby

1HRY.cz - hry online zdarma NIKEE HRY, superhry, 1000her, webhry, flash hry, hry online, hry zdarma HRY2.eu - hry online, 1000her, mimoni, planeta mimonu, herna, webhry, herni, minihry Uloz si video Nahnoji.cz biotechart.cz - animovane obrazky GIF z oblasti biologie, technologie a umeni Globální mediální server TetriSys

Obecná charakteristika
Kohouti jsou aktivní, vtipní, plní radosti ze života. Investují hodně času i peněz do svého zdraví a péče o tělo. Rádi se předvádějí a vedou dlouhé diskuze, ve kterých vynikají jejich znalosti. Jsou to perfekcionisté, kteří mají tendenci stavět své osobní nároky nad ostatní. Zrozenci tohoto znamení mají zásobárnu energie, jsou pilní a energičtí, a když si něco umanou, jdou si tvrdě za svým cílem.
Čínský horoskop - Kohout
Život s ostatními
Čínský horoskop - krysa
Krysa
S Krysou to může mít Kohout poněkud těžké. Obě dvě znamení budou neustále bojovat o místo na slunci a navzájem si předhazovat své slabosti.
Čínský horoskop - buvol
Buvol
S Buvolem, jenž Kohouta oslňuje svým silným charakterem, vychází Kohout výborně, společný život a spolupráce se doporučují. Ideálně se doplňují.
Čínský horoskop - tygr
Tygr
S Tygrem mívá Kohout pracovní i partnerský vztah spíše složitý. Mají jen velmi málo společných zálib a koníčků a těžko hledají témata k diskuzi.
Čínský horoskop - zajíc
Zajíc
K Zajíci se cítí Kohout přitahován. Má pocit, že si s ním rozumí. Zajíc však není pro Kohouta nejvhodnějším partnerem. Nejde o vyrovnaný vztah.
Čínský horoskop - drak
Drak
Drak je pro Kohouta velmi dobrý partner, často mezi nimi vzniká šťastný a velmi spokojený vztah. Skvěle si rozumí a navzájem se podporují.
Čínský horoskop - had
Had
Had má pro Kohouta plné porozumění, navzájem se výborně doplňují a dochází zde, ať už v práci, nebo lásce, k dlouhodobým a hlubokým vztahům.
Čínský horoskop - kůň
Kůň
Kůň a Kohout se navzájem respektují, v zaměstnání spolu vychází dobře, ale hluboký vztah mezi nimi zpravidla nevzniká. Jsou si moc podobní.
Čínský horoskop - koza
Koza
Koza je pro Kohouta často důvodem jeho výbuchů. Pokud je vztah založen na oboustranné toleranci, probíhá v poklidu, což se však vidí jen zřídka.
Čínský horoskop - opice
Opice
S Opicí vytváří Kohout jeden z nejúspěšnějších pracovních tandemů a dosahují úspěchů. V soukromí se již tak nedoplňuji, spíše spolu soupeří.
Čínský horoskop - kohout
Kohout
S dalším Kohoutem Kohout jen bojuje, neustále se mezi sebou přou o nedůležité maličkosti. Na dvoře je prostě místo pouze pro jednoho Kohouta.
Čínský horoskop - pes
Pes
Se Psem je Kohout v jakémsi vlažném vztahu, přehnaná láska nebo nenávist zde nehrozí. Toto spojení je málokdy vážnější, ovšem respektují se.
Čínský horoskop - vepř
Vepř
Vepře by neměl Kohout nikdy podceňovat, je silný, i když se to nezdá. Navzájem se od sebe mohou učit. Dobrá vůle musí být na obou stranách.






   © Alyss 2012 - kontakt
NIKEE.net
ALYSS.cz
SIFEE.biz
ENKII.cz
OFRII.com