Alyss.cz - zabava pro vsechny ALYSS.cz - HIMYM - Jak jsem poznal vasi matku ALYSS.cz - Jiste pane ministre online ALYSS.cz Komiks - kreslen serily ALYSS.cz - Jiste pane premiere online ALYSS.cz - Ajtaci - the IT Crowd ALYSS.cz - cinsky horoskop ALYSS.cz - mal Sheldon online ALYSS.cz - Clarence online ALYSS.cz - SGA - Stargate: Atlantis - Hvezdn brana: Atlantida ALYSS.cz - Jmenuji se Earl - My name is Earl ALYSS.cz - origami, navody, galerie ALYSS.cz - M*A*S*H 4077 - online mash ALYSS.cz - TRON Uprising - online Tron HRY, ALYSS.cz - superhry online, 1001hry
ALYSS.cz - Čínský horoskop
     Menu
     Alyss.cz

SIFEE.biz - SGU - Hvězdná brána: Hluboký vesmír online, tapety, epizody, postavy
Čínský horoskop
     Spřátelené Weby

1HRY.cz - hry online zdarma NIKEE HRY, superhry, 1000her, webhry, flash hry, hry online, hry zdarma HRY2.eu - hry online, 1000her, mimoni, planeta mimonu, herna, webhry, herni, minihry Uloz si video Nahnoji.cz biotechart.cz - animovane obrazky GIF z oblasti biologie, technologie a umeni Globální mediální server TetriSys

Obecná charakteristika
Krysa má velmi silný charakter a většinou dosahuje všech cílů, které si vytyčila. Někdy jedná podle principu všechno, nebo nic. Chce udělat kariéru, je pilná a zodpovědná. Když se jí člověk postaví do cesty, ukáže mu své ostré lokty. Díky neuvěřitelně silnému šarmu se na ni nikdo nezlobí moc dlouho. Lidé v jejím okolí se k ní cítí velmi silně přitahováni. Má veliký okruh známých a obdivovatelů.
Čínský horoskop - Krysa
Život s ostatními
Čínský horoskop - krysa
Krysa
Dvě Krysy si velmi dobře rozumí a vztah na pracovní nebo milostné bázi je velmi příjemný. Toto spojení se doporučuje a je vítáno svým okolím.
Čínský horoskop - buvol
Buvol
Buvol je pro Krysu jako stvořen, navzájem se silně přitahují a jsou si sympatičtí. Výborně se doplňují a nesoupeří spolu. Krysa to nemá zapotřebí.
Čínský horoskop - tygr
Tygr
S Tygrem neprobíhá vše tak hladce, jak by mělo. Mají jen velmi málo společného, není co rozebírat. Oba chtějí mít navrch. Dochází ke zbytečným rozbrojům.
Čínský horoskop - zajíc
Zajíc
Zajíc se cítí ke Kryse přitahován a má ji rád. Ve velkém počtu případů mezi nimi vznikají dlouholeté přátelské vztahy, které oba dva naplňují.
Čínský horoskop - drak
Drak
Drak Krysu jednoduše fascinuje, toto zajímavé spojení je velmi plodné a čas společně strávený je pro oba velmi šťastný. Dvojice, která je oblíbená.
Čínský horoskop - had
Had
Had je ze své podstaty uzavřený, ale pokud se Kryse podaří získat si jeho důvěru, vzniká dlouhodobý a důvěrný vztah. Tvoří magickou dvojici.
Čínský horoskop - kůň
Kůň
Kůň není pro Krysu dobrým partnerem, oba dva jsou příliš sobečtí a neustálé mocenské boje jim ničí život. Je lépe, když si půjdou z cesty.
Čínský horoskop - koza
Koza
Koza je pro Krysu nevýrazná. Koza zase nemá potřebu ani chuť se s Krysou příliš sbližovat. Jedná se spíše o vlažné spojení.
Čínský horoskop - opice
Opice
Opice je pro Krysu jako magnet. Podněcuje ji v nápadech a životním elánu. Vztah, který přináší zisk na všech frontách. Naprosto ideální spojení.
Čínský horoskop - kohout
Kohout
Kohout s Krysou si jdou navzájem z cesty. Oba jsou příliš velcí vůdci a egoisté. Vznikají mezi nimi četné souboje o první místo, které chce každý vyhrát.
Čínský horoskop - pes
Pes
Se Psem si Krysa rozumí, navzájem se respektují a mají k sobě vzájemnou úctu. Vznikají zde pevná a dlouholetá spojení, kde spolu obě znamení drží.
Čínský horoskop - vepř
Vepř
Vepř a Krysa se dokážou domluvit a najít společné cíle. V tomto vztahu by měla Krysa jednat s Vepřem mnohem citlivěji než v jiných vztazích.






   © Alyss 2012 - kontakt
NIKEE.net
ALYSS.cz
SIFEE.biz
ENKII.cz
OFRII.com