Alyss.cz - zabava pro vsechny ALYSS.cz - HIMYM - Jak jsem poznal vasi matku ALYSS.cz - Jiste pane ministre online ALYSS.cz Komiks - kreslen serily ALYSS.cz - Jiste pane premiere online ALYSS.cz - Ajtaci - the IT Crowd ALYSS.cz - cinsky horoskop ALYSS.cz - mal Sheldon online ALYSS.cz - Clarence online ALYSS.cz - SGA - Stargate: Atlantis - Hvezdn brana: Atlantida ALYSS.cz - Jmenuji se Earl - My name is Earl ALYSS.cz - origami, navody, galerie ALYSS.cz - M*A*S*H 4077 - online mash ALYSS.cz - TRON Uprising - online Tron HRY, ALYSS.cz - superhry online, 1001hry
ALYSS.cz - Čínský horoskop
     Menu
     Alyss.cz

ENKII filmy z youtube online na enkii.cz
Čínský horoskop
     Spřátelené Weby

1HRY.cz - hry online zdarma NIKEE HRY, superhry, 1000her, webhry, flash hry, hry online, hry zdarma HRY2.eu - hry online, 1000her, mimoni, planeta mimonu, herna, webhry, herni, minihry Uloz si video Nahnoji.cz biotechart.cz - animovane obrazky GIF z oblasti biologie, technologie a umeni Globální mediální server TetriSys

Horoskop na 30. týden
Jedete životem jako mašina, ale nevnímáte výhybky. Vidíte jen tu svou trať s jasně vytyčenými cíli, finanční zajištění sebe i rodiny, cesty po světě, život na úrovni. Všímejte si víc odboček, které vedou na malá venkovská nádraží mezi pastvinami se zelenou trávou a volně pobíhajícími koňmi. Všímejte si malých rybníčků podél cesty. A hlavně všech ostatních bytostí, co s vámi jedou ve vašem vlaku.
Na co se můžete těšit?
Velký pracovní úspěch vám přinese přesně to, co chcete. Uznání kolegů a nadřízených a lepší pracovní šance. Finanční raketa je na cestě. Bude následovat ještě nečekaný vedlejší produkt tohoto úspěchu. Uvědomíte si, že jsou i důležitější věci. Že by zmoudření?
Na co si dát pozor?
Snažte se být tolerantní. Nemusíte vyvinout nadlidskou toleranci, stačí ta obyčejná. Už dobře víte, co partnerovi, dětem či kolegům leze na nervy, a hlavně chcete s nimi dobře vycházet. Proto zasahujte se svými ponaučeními jen tehdy, když to situace vyžaduje.
Úspěšné dny: Úterý, Sobota
Čínský horoskop - Opice
1956, 1968, 1980, 1992, …
Charakteristika znamení
Element: kov
Princip: jang
Roční období: léto
Světová strana: západ a jihozápad
Obecná charakteristika
Opice má sklon se druhým posmívat. Avšak díky svému šarmu se jí vždy podaří z nemístné situace vybruslit a všem se zalíbit. Pro Opici je život jen hra. Je velmi originální, ráda improvizuje, má výbornou fantazii a člověk nabývá pocitu, že jí studnice nápadů nikdy nevyschne. Ve vztazích je romantická a vášnivá. Nemá v nich však moc štěstí. Jakmile si nějaký začne, většinou již hledá další, nový.
Silné stránky
Opice je velmi srdečná, nejraději by objala celý svět, dokáže se vcítit do druhých a pomoci jim. Svůj velký optimismus a nezávislost používá i ve své práci, kde je moc šikovná, praktická a kreativní.
Slabé stránky
Negativní stránky Opice odpovídají jejímu jménu. Dělat si opičky ze všeho, ze všech a za každé situace. Bez skrupulí a často nemístné. Není trpělivá ani stálá, spíše povrchní. Klepy jsou její vášeň.
Co učiní Opici šťastnou
Opice je inteligentní, sečtělá a velmi přesvědčivá. Potřebuje cítit, že široko daleko se jí nikdo nevyrovná. Jedná-li se o názor ostatních, často jí stačí pouze jeden jediný souhlas, a to její vlastní.






   © Alyss 2012 - kontakt
NIKEE.net
ALYSS.cz
SIFEE.biz
ENKII.cz
OFRII.com