Alyss.cz - zabava pro vsechny ALYSS.cz - HIMYM - Jak jsem poznal vasi matku ALYSS.cz - Jiste pane ministre online ALYSS.cz Komiks - kreslen serily ALYSS.cz - Jiste pane premiere online ALYSS.cz - Ajtaci - the IT Crowd ALYSS.cz - cinsky horoskop ALYSS.cz - mal Sheldon online ALYSS.cz - Clarence online ALYSS.cz - SGA - Stargate: Atlantis - Hvezdn brana: Atlantida ALYSS.cz - Jmenuji se Earl - My name is Earl ALYSS.cz - origami, navody, galerie ALYSS.cz - M*A*S*H 4077 - online mash ALYSS.cz - TRON Uprising - online Tron HRY, ALYSS.cz - superhry online, 1001hry
ALYSS.cz - Čínský horoskop
     Menu
     Alyss.cz

ALYSS.cz - Komiks - kreslene serialy
Čínský horoskop
     Spřátelené Weby

1HRY.cz - hry online zdarma NIKEE HRY, superhry, 1000her, webhry, flash hry, hry online, hry zdarma HRY2.eu - hry online, 1000her, mimoni, planeta mimonu, herna, webhry, herni, minihry Uloz si video Nahnoji.cz biotechart.cz - animovane obrazky GIF z oblasti biologie, technologie a umeni Globální mediální server TetriSys

Horoskop na 17. týden
Nestyďte se a požádejte o pomoc. Do těžké situace se dostane někdy každý, ale zůstat zoufalý je to nejhloupější řešení. Vaše hrdost tím možná utrpí, ale podívejte se na ni jinak, není to hrdost, je to pýcha, a ta ničemu nepomáhá. Pokud věříte vztahům, které jsou pro vás důležité, uděláte to. Přijmout pomoc je těžší než ji dávat a vy se to nyní máte za úkol naučit. Přijměte, že na to nemůžete být sami.
Na co se můžete těšit?
Velice vás potěší přízeň a ochota mnoha přátel a dokonce i nepříliš blízkého člověka, jehož znalosti vám budou ku prospěchu. Jste mu totiž velmi sympatičtí a z tohoto vztahu by do budoucna mohlo vzejít něco cenného. Mezi vámi je velký láskyplný potenciál.
Na co si dát pozor?
Přijměte svůj momentální zmatek a vzdejte se potřeby mít nad situací stále kontrolu. Tímto zaměřením jste si vytvořili život plný napětí, který se nedá žít. Nekujte plány, nekalkulujte, žijte jen přítomností a buďte spontánní. K tomu jsme byli stvořeni.
Úspěšné dny: Pondělí, Pátek
Čínský horoskop - Opice
1956, 1968, 1980, 1992, …
Charakteristika znamení
Element: kov
Princip: jang
Roční období: léto
Světová strana: západ a jihozápad
Obecná charakteristika
Opice má sklon se druhým posmívat. Avšak díky svému šarmu se jí vždy podaří z nemístné situace vybruslit a všem se zalíbit. Pro Opici je život jen hra. Je velmi originální, ráda improvizuje, má výbornou fantazii a člověk nabývá pocitu, že jí studnice nápadů nikdy nevyschne. Ve vztazích je romantická a vášnivá. Nemá v nich však moc štěstí. Jakmile si nějaký začne, většinou již hledá další, nový.
Silné stránky
Opice je velmi srdečná, nejraději by objala celý svět, dokáže se vcítit do druhých a pomoci jim. Svůj velký optimismus a nezávislost používá i ve své práci, kde je moc šikovná, praktická a kreativní.
Slabé stránky
Negativní stránky Opice odpovídají jejímu jménu. Dělat si opičky ze všeho, ze všech a za každé situace. Bez skrupulí a často nemístné. Není trpělivá ani stálá, spíše povrchní. Klepy jsou její vášeň.
Co učiní Opici šťastnou
Opice je inteligentní, sečtělá a velmi přesvědčivá. Potřebuje cítit, že široko daleko se jí nikdo nevyrovná. Jedná-li se o názor ostatních, často jí stačí pouze jeden jediný souhlas, a to její vlastní.






   © Alyss 2012 - kontakt
NIKEE.net
ALYSS.cz
SIFEE.biz
ENKII.cz
OFRII.com