Alyss.cz - zabava pro vsechny ALYSS.cz - HIMYM - Jak jsem poznal vasi matku ALYSS.cz - Jiste pane ministre online ALYSS.cz Komiks - kreslen serily ALYSS.cz - Jiste pane premiere online ALYSS.cz - Ajtaci - the IT Crowd ALYSS.cz - cinsky horoskop ALYSS.cz - mal Sheldon online ALYSS.cz - Clarence online ALYSS.cz - SGA - Stargate: Atlantis - Hvezdn brana: Atlantida ALYSS.cz - Jmenuji se Earl - My name is Earl ALYSS.cz - origami, navody, galerie ALYSS.cz - M*A*S*H 4077 - online mash ALYSS.cz - TRON Uprising - online Tron HRY, ALYSS.cz - superhry online, 1001hry
ALYSS.cz - Čínský horoskop
     Menu
     Alyss.cz

NIKEE Fur TV - online epizody na nikee.net
Čínský horoskop
     Spřátelené Weby

1HRY.cz - hry online zdarma NIKEE HRY, superhry, 1000her, webhry, flash hry, hry online, hry zdarma HRY2.eu - hry online, 1000her, mimoni, planeta mimonu, herna, webhry, herni, minihry Uloz si video Nahnoji.cz biotechart.cz - animovane obrazky GIF z oblasti biologie, technologie a umeni Globální mediální server TetriSys

Horoskop na 16. týden
Dělá vám potíže se dlouho soustředit na jednu věc. Není to problém přítomného času, máte to odjakživa v povaze. Nyní však bude třeba, abyste to dokázaly. Když chcete, jde to - a vy tentokrát významně posunete své hranice mnohem výš. To, na čem pracujete, dotáhnete do konce, ať už jde o projekt v zaměstnání nebo o váš soukromý cíl. Výsledkem bude nejen velký kus dobré práce, ale také vaše osobní radost.
Na co se můžete těšit?
Využijte své představivosti. Je to mocný dar, kterého se vám dostalo ve vrchovaté míře. Sny nejsou k tomu, aby se jen snily, ale aby se staly. V tuto dobu se o tom přesvědčíte. Pěstujte své představy vědomě. Důkazy, že to funguje, jsou na cestě k vám!
Na co si dát pozor?
Domácí prostředí je nyní pro vás to pravé. Není tím míněno, abyste zůstaly zavřené doma, ale někde, kde se cítíte dobře a kde to znáte. Známé prostředí vám dodá sebejistotu, stejně tak i známé a vyzkoušené činnosti. Nezkoušejte experimentovat.
Úspěšné dny: Středa, Neděle
Čínský horoskop - Koza
1955, 1967, 1979, 1991, …
Charakteristika znamení
Element: oheň
Princip: jin
Roční období: podzim
Světová strana: sever a severozápad
Obecná charakteristika
Koza je spíše stydlivá a hledá silného partnera, o kterého by se mohla opřít. Je nevypočitatelná, elegantní, umělecky nadaná a kreativní, miluje přírodu, ale bohužel je také pesimistická a nestálá. Za svůj osud ráda hází vinu na ostatní. Ráda by udávala tón ve společnosti, ale není tomu určená. V životě hledá jistoty a je velmi cílevědomá. Rodina a blízcí přátelé jsou pro ni velmi důležití.
Silné stránky
Koza je kamarádská, cílevědomá, pozorná, citlivá a starostlivá. Má velmi originální nápady a vysoký stupeň kreativity. Je značně oblíbená pro svou přirozenost a připravenost podat kdykoliv pomocnou ruku.
Slabé stránky
Nejhorší vlastností Kozy je její pesimismus, dokáže tím otrávit atmosféru celému svému okolí. Je skeptická a neumí se rozhodovat. Někdy je též indiskrétní a nedokáže svěřené informace udržet pod pokličkou.
Co učiní Kozu šťastnou
Pro Kozu jsou velmi důležité věci materiální povahy. Má velkou tendenci šetřit. Potřebuje cítit jistotu a bezpečí! Daří se jí lépe, když se vymaní z konvencí a na nikoho a na nic nemusí brát ohledy.






   © Alyss 2012 - kontakt
NIKEE.net
ALYSS.cz
SIFEE.biz
ENKII.cz
OFRII.com