Alyss.cz - zabava pro vsechny ALYSS.cz - HIMYM - Jak jsem poznal vasi matku ALYSS.cz - Jiste pane ministre online ALYSS.cz Komiks - kreslen serily ALYSS.cz - Jiste pane premiere online ALYSS.cz - Ajtaci - the IT Crowd ALYSS.cz - cinsky horoskop ALYSS.cz - mal Sheldon online ALYSS.cz - Clarence online ALYSS.cz - SGA - Stargate: Atlantis - Hvezdn brana: Atlantida ALYSS.cz - Jmenuji se Earl - My name is Earl ALYSS.cz - origami, navody, galerie ALYSS.cz - M*A*S*H 4077 - online mash ALYSS.cz - TRON Uprising - online Tron HRY, ALYSS.cz - superhry online, 1001hry
ALYSS.cz - Čínský horoskop
     Menu
     Alyss.cz

ALYSS Jiste pane ministre online na alyss.cz
Čínský horoskop
     Spřátelené Weby

1HRY.cz - hry online zdarma NIKEE HRY, superhry, 1000her, webhry, flash hry, hry online, hry zdarma HRY2.eu - hry online, 1000her, mimoni, planeta mimonu, herna, webhry, herni, minihry Uloz si video Nahnoji.cz biotechart.cz - animovane obrazky GIF z oblasti biologie, technologie a umeni Globální mediální server TetriSys

Horoskop na 17. týden
Koníci, nejste na závodišti, toto je reálný život. V něm jde spíše o zaměřenost na cíl a vytrvalost. V pondělí slaví celý svět Den země, poděkujte tedy matce, která nás zrodila a živí, dostane se vám odezvy. Při jarních pracích si uvědomujte doteky se zemí a poproste ji o sílu, ucítíte, jak vám proudí do těla. Zemská energie vám prospěje a pomůže vám překonávat překážky a také vydržet na cestě za svým cílem.
Na co se můžete těšit?
Čeká vás pozitivní bilance vašich úspěchů v práci i v soukromí. Máte kolem sebe lidi, s nimiž se z toho společně budete radovat. Nějaká menší oslava by neškodila. Přijdete při ní na nové nápady. Ostatní lidé vám budou inspirací. Nejvíce vaši přátelé.
Na co si dát pozor?
Ve středu za úplňku nerozjíždějte nové projekty, neměly by dlouhého trvání. Počkejte alespoň tři dny. Naopak je můžete detailně promýšlet a budovat je ve své hlavě. Věnujte hodně času spánku a spánkové kultuře - před spaním nejezte a nedívejte se na monitor.
Úspěšné dny: Středa, Neděle
Čínský horoskop - Kůň
1954, 1966, 1978, 1990, …
Charakteristika znamení
Element: oheň
Princip: jang
Roční období: léto
Světová strana: jih
Obecná charakteristika
Kůň miluje show a velké společenské události, kde se ukáže ve světle ramp a může být obdivován. Je velmi inteligentní a sebejistý ve svém vystupování. Má výborný organizační talent, umí vést lidi a dokáže je snadno stáhnout na svoji stranu. Nedokáže být chvilku v klidu, někdy je i egoistický a dělá si věci po svém. Když je zamilovaný, je velmi vášnivý a pro lásku zapomíná na všechno okolo sebe.
Silné stránky
Kůň je šaramantní, galantní a pozorný společník. Má smysl pro humor a dokáže bavit velké množství lidí okolo sebe. Je kamarádský a ve svém jednání vždy přímý. Mimoto je praktický, nezávislý a náročný.
Slabé stránky
Díky své oblíbenosti může být Kůň ješitný a egoistický. Bývá rebel a jde proti systému. Umí být náladový, a pokud se mu někdo nelíbí, dokáže jej urazit i pomluvit. Křivdy si v sobě nosí zbytečně dlouho.
Co učiní Koně šťastným
Kůň miluje cvičení, a to duševní i tělesné. Je to rozený bavič a touží být středem pozornosti. Libuje si v rozdávání komplimentů a také je rád přijímá. Práce mu není cizí, ale dobře se vyzná i v lásce.






   © Alyss 2012 - kontakt
NIKEE.net
ALYSS.cz
SIFEE.biz
ENKII.cz
OFRII.com