Alyss.cz - zabava pro vsechny ALYSS.cz - HIMYM - Jak jsem poznal vasi matku ALYSS.cz - Jiste pane ministre online ALYSS.cz Komiks - kreslen serily ALYSS.cz - Jiste pane premiere online ALYSS.cz - Ajtaci - the IT Crowd ALYSS.cz - cinsky horoskop ALYSS.cz - mal Sheldon online ALYSS.cz - Clarence online ALYSS.cz - SGA - Stargate: Atlantis - Hvezdn brana: Atlantida ALYSS.cz - Jmenuji se Earl - My name is Earl ALYSS.cz - origami, navody, galerie ALYSS.cz - M*A*S*H 4077 - online mash ALYSS.cz - TRON Uprising - online Tron HRY, ALYSS.cz - superhry online, 1001hry
ALYSS.cz - Čínský horoskop
     Menu
     Alyss.cz

SIFEE.biz - Dva a pul Chlapa online, tapety, epizody, postavy
Čínský horoskop
     Spřátelené Weby

1HRY.cz - hry online zdarma NIKEE HRY, superhry, 1000her, webhry, flash hry, hry online, hry zdarma HRY2.eu - hry online, 1000her, mimoni, planeta mimonu, herna, webhry, herni, minihry Uloz si video Nahnoji.cz biotechart.cz - animovane obrazky GIF z oblasti biologie, technologie a umeni Globální mediální server TetriSys

Horoskop na 30. týden
Okruh vašich zájmů sahal nedávno až za oceán a do nebe, ale nyní se zužuje na sebe samého. Nevyčítejte si to je to tak v pořádku. Prožíváte etapu, kdy máte lépe poznat sami sebe, jít dovnitř svého srdce. Dosud jste se tomu vyhýbali, ujížděli jste sami před sebou na cyklostezkách, lezli po skalách, objížděli svět. Stále v pohybu, abyste nemuseli pohlédnout sami sobě do očí. Vy jste také světem. Poznejte se.
Na co se můžete těšit?
Vše do sebe pojednou zapadá a odehrává se přesně tak, jak má. Jako by někdo mávl kouzelným proutkem, až na to, že nejsme v pohádce. Je to požehnání a tyto dny jsou také požehnané. Jděte a uskutečněte to, co opravdu chcete. Doufejme, že to víte.
Na co si dát pozor?
Hadi sice nemají nohy, ale zrozenci Hada ano. Tak si je namasírujte a pořádně se na to vyspěte, čeká vás běh na dlouhou trať. Když už nemůžete, nemusíte přidat víc ,jak se zpívá v písničce, ale stačí se jen nevzdat. Vytrvalost je teď vaším heslem.
Úspěšné dny: Středa, Neděle
Čínský horoskop - Had
1953, 1965, 1977, 1989, …
Charakteristika znamení
Element: oheň
Princip: jin
Roční období: jaro
Světová strana: jih a jihovýchod
Obecná charakteristika
Had je velmi aktivní, cílevědomý, chytrý a plný porozumění. Rád se obklopuje svou rodinou a bývá dobrým, férovým přítelem. Je to přemýšlivé znamení se silně vyvinutým instinktem. Jeho žárlivost je obrovská a svému partnerovi nedává příliš prostoru, možná právě proto, že to s jeho věrností není tak slavné. Pokud někdo Hadovi ublíží, může počítat se sladkou pomstou, a to v momentě, kdy to nejméně očekává.
Silné stránky
Klidný, a přesto aktivní Had působí na své okolí svou kultivovaností, elegancí a přirozeným šarmem. Hadova intuice a bystrost je nepřekonatelná. Je velmi pozorný ke svým bližním a je milujícím rodičem.
Slabé stránky
Had nevydrží dlouho na jednom místě ani u jedné činnosti. Jakmile se mu stane křivda, nezapomene na ni a neustále ji dotyčnému připomíná. Jakmile je někdo lepší než on, může se u něj projevit i závist.
Co učiní Draka šťastným
Had je obdařen vrozenou moudrostí a nezaměnitelnou tajuplností. Velmi rád a často hloubá nad nejrůznějšími tématy a záhadami. Miluje dobré knihy a je nakloněn snad všem požitkům pozemského života.






   © Alyss 2012 - kontakt
NIKEE.net
ALYSS.cz
SIFEE.biz
ENKII.cz
OFRII.com