Alyss.cz - zabava pro vsechny ALYSS.cz - HIMYM - Jak jsem poznal vasi matku ALYSS.cz - Jiste pane ministre online ALYSS.cz Komiks - kreslen serily ALYSS.cz - Jiste pane premiere online ALYSS.cz - Ajtaci - the IT Crowd ALYSS.cz - cinsky horoskop ALYSS.cz - mal Sheldon online ALYSS.cz - Clarence online ALYSS.cz - SGA - Stargate: Atlantis - Hvezdn brana: Atlantida ALYSS.cz - Jmenuji se Earl - My name is Earl ALYSS.cz - origami, navody, galerie ALYSS.cz - M*A*S*H 4077 - online mash ALYSS.cz - TRON Uprising - online Tron HRY, ALYSS.cz - superhry online, 1001hry
ALYSS.cz - Čínský horoskop
     Menu
     Alyss.cz

NIKEE HOROSKOPY kazdy den na nikee.net
Čínský horoskop
     Spřátelené Weby

1HRY.cz - hry online zdarma NIKEE HRY, superhry, 1000her, webhry, flash hry, hry online, hry zdarma HRY2.eu - hry online, 1000her, mimoni, planeta mimonu, herna, webhry, herni, minihry Uloz si video Nahnoji.cz biotechart.cz - animovane obrazky GIF z oblasti biologie, technologie a umeni Globální mediální server TetriSys

Horoskop na 17. týden
Zrozence Hada bude provázet velké štěstí, kterému se v Čechách říká klika. Je možné, že jste si vlastní nerozvážností, nebo naopak až příliš velkou promyšleností, zkomplikovali život. Ale vše dobře dopadne, protože na vaší straně bude zásah shůry jako pověstný Deus ex machina. I když už budete mít mrazení, že se řítíte do průšvihu či trapasu, nenadálý zvrat událostí bude hrát pro vás. Přesto buďte bdělí.
Na co se můžete těšit?
Hádci a Hadinky budou zažívat soulad s partnerem. Vyhovíte si vzájemně ve všem, budete si číst přání z očí. Společná program bude radostí pro oba. Single zrozenci budou pohodu zažívat s rodinnými příslušníky a přáteli. Může vyústit i v pravidelné aktivity.
Na co si dát pozor?
Nechtějte vše hned, na to dobré je třeba si počkat. Unáhlenost vám nyní nepřinese dobré výsledky. I když po něčem toužíte, nezkoušejte si to vynutit vůlí. Mohli byste tím taky někoho naštvat a pak by vás to mrzelo. Zvažte, jestli se bez dané věci obejdete.
Úspěšné dny: Úterý, Sobota
Čínský horoskop - Had
1953, 1965, 1977, 1989, …
Charakteristika znamení
Element: oheň
Princip: jin
Roční období: jaro
Světová strana: jih a jihovýchod
Obecná charakteristika
Had je velmi aktivní, cílevědomý, chytrý a plný porozumění. Rád se obklopuje svou rodinou a bývá dobrým, férovým přítelem. Je to přemýšlivé znamení se silně vyvinutým instinktem. Jeho žárlivost je obrovská a svému partnerovi nedává příliš prostoru, možná právě proto, že to s jeho věrností není tak slavné. Pokud někdo Hadovi ublíží, může počítat se sladkou pomstou, a to v momentě, kdy to nejméně očekává.
Silné stránky
Klidný, a přesto aktivní Had působí na své okolí svou kultivovaností, elegancí a přirozeným šarmem. Hadova intuice a bystrost je nepřekonatelná. Je velmi pozorný ke svým bližním a je milujícím rodičem.
Slabé stránky
Had nevydrží dlouho na jednom místě ani u jedné činnosti. Jakmile se mu stane křivda, nezapomene na ni a neustále ji dotyčnému připomíná. Jakmile je někdo lepší než on, může se u něj projevit i závist.
Co učiní Draka šťastným
Had je obdařen vrozenou moudrostí a nezaměnitelnou tajuplností. Velmi rád a často hloubá nad nejrůznějšími tématy a záhadami. Miluje dobré knihy a je nakloněn snad všem požitkům pozemského života.






   © Alyss 2012 - kontakt
NIKEE.net
ALYSS.cz
SIFEE.biz
ENKII.cz
OFRII.com