Alyss.cz - zabava pro vsechny ALYSS.cz - HIMYM - Jak jsem poznal vasi matku ALYSS.cz - Jiste pane ministre online ALYSS.cz Komiks - kreslen serily ALYSS.cz - Jiste pane premiere online ALYSS.cz - Ajtaci - the IT Crowd ALYSS.cz - cinsky horoskop ALYSS.cz - mal Sheldon online ALYSS.cz - Clarence online ALYSS.cz - SGA - Stargate: Atlantis - Hvezdn brana: Atlantida ALYSS.cz - Jmenuji se Earl - My name is Earl ALYSS.cz - origami, navody, galerie ALYSS.cz - M*A*S*H 4077 - online mash ALYSS.cz - TRON Uprising - online Tron HRY, ALYSS.cz - superhry online, 1001hry
ALYSS.cz - Čínský horoskop
     Menu
     Alyss.cz

ALYSS SGA - Stargate: Atlantis - Hvezdna brana: Atlantida na alyss.cz
Čínský horoskop
     Spřátelené Weby

1HRY.cz - hry online zdarma NIKEE HRY, superhry, 1000her, webhry, flash hry, hry online, hry zdarma HRY2.eu - hry online, 1000her, mimoni, planeta mimonu, herna, webhry, herni, minihry Uloz si video Nahnoji.cz biotechart.cz - animovane obrazky GIF z oblasti biologie, technologie a umeni Globální mediální server TetriSys

Horoskop na 13. týden
Milí Draci, sice se vám daří, na co sáhnete, ale to neznamená, že byste se měli po hlavě vrhat do všeho, co se namane. Trocha trpělivosti a rozvážnosti by neuškodila. Zaskřípat to může v lásce, hlavně kvůli vašim nenadálým impulzivním nápadům a neochotě se alespoň někdy druhému podřídit. Zato v práci budete vynikat, hlavně v týmové spolupráci se jasně ukáže, že jste tím, kdo dokáže druhé zaujmout.
Na co se můžete těšit?
Těšte se na nečekaný obnos peněz nebo dárek, který k vám doputuje kolem 29. března. Nezůstane jen u něj, vyskytne se lákavá příležitost, jak svůj rozpočet můžete obohatit pravidelně. Ničeho se nebojte a klidně vplujte do neznámých vod, je vám přáno.
Na co si dát pozor?
Hlavně na konci měsíce si dávejte pozor na komunikaci ve vztahu, každá neopatrnost by mu mohla zasadit pořádnou ránu. Zkuste se na situaci, kterou řešíte, podívat očima partnera a možná vám dojde, jak ji nejlépe uchopit, abyste byli spokojení oba.
Úspěšné dny: Pondělí, Pátek
Čínský horoskop - Drak
1952, 1964, 1976, 1988, …
Charakteristika znamení
Element: dřevo
Princip: jang
Roční období: jaro
Světová strana: východ a jihovýchod
Obecná charakteristika
Drak je statečný, plný energie a má neuvěřitelnou výdrž. Díky svému robustnímu zdraví se dožívá dlouhého věku. V Číně je Drak symbolem štěstí a toho si zrozenci tohoto znamení užívají jak v lásce, tak v zaměstnání. Lidé narození v tomto znamení jsou vysoce úspěšní a tím pádem i dobře finančně zajištěni. I přes svůj divoký temperament a nutkání vše vlastnit je to přítel, kterého chce mít každý po svém boku.
Silné stránky
Drak je rozený optimista, upřímný a pravdomluvný. Působí na své okolí svou přirozenou elegancí, sebejistotou a originalitou. Je bojovníkem za pravdu, zastáncem slabších a vždy je připraven pomoci.
Slabé stránky
Drak jedná kvůli své spontánnosti a impulzivnosti často velmi neuváženě. Má sklon vládnout ostatním a vlastnit vše. Není velký diplomat, říká věci natvrdo, tak jak jsou. Tolerance mu skoro úplně schází.
Co učiní Draka šťastným
Pro Draka je velmi důležité, aby měl v životě dostatečně ambiciózní cíl nebo osobité poslání. Prostě mu nesvědčí polehávání a nicnedělání. Vždy musí mít za co bojovat, čeho dosahovat nebo kam směřovat.






   © Alyss 2012 - kontakt
NIKEE.net
ALYSS.cz
SIFEE.biz
ENKII.cz
OFRII.com