Alyss.cz - zabava pro vsechny ALYSS.cz - HIMYM - Jak jsem poznal vasi matku ALYSS.cz - Jiste pane ministre online ALYSS.cz Komiks - kreslen serily ALYSS.cz - Jiste pane premiere online ALYSS.cz - Ajtaci - the IT Crowd ALYSS.cz - cinsky horoskop ALYSS.cz - mal Sheldon online ALYSS.cz - Clarence online ALYSS.cz - SGA - Stargate: Atlantis - Hvezdn brana: Atlantida ALYSS.cz - Jmenuji se Earl - My name is Earl ALYSS.cz - origami, navody, galerie ALYSS.cz - M*A*S*H 4077 - online mash ALYSS.cz - TRON Uprising - online Tron HRY, ALYSS.cz - superhry online, 1001hry
ALYSS.cz - Čínský horoskop
     Menu
     Alyss.cz

ALYSS Jmenuji se Earl - My name is Earl na alyss.cz
Čínský horoskop
     Spřátelené Weby

1HRY.cz - hry online zdarma NIKEE HRY, superhry, 1000her, webhry, flash hry, hry online, hry zdarma HRY2.eu - hry online, 1000her, mimoni, planeta mimonu, herna, webhry, herni, minihry Uloz si video Nahnoji.cz biotechart.cz - animovane obrazky GIF z oblasti biologie, technologie a umeni Globální mediální server TetriSys

Horoskop na 13. týden
Slavíte úspěch v mnoha oblastech svého života a je to zasloužené. Konečně jste se pustili do plnění svých snů a udělali jste jen dobře. Ve vztazích vládne na plné čáře romantika, zažijete věci, o kterých jste si dosud mysleli, že se stávají pouze ve filmech. Páry se naučí větší empatii a lépe pochopí jeden druhého, což jim výrazně pomůže ve vzájemné komunikaci. V práci vás čekají nové nabídky.
Na co se můžete těšit?
Těšit se můžete na dostatek finančních prostředků, takže se s klidným svědomím odměňte a dopřejte si, po čem vaše srdce prahne. Oblíbení budete v práci, nejeden kolega za vámi přijde pro radu nebo se svěřit. V lásce zažijete věci vskutku pohádkové.
Na co si dát pozor?
Kolem 27. března budete řešit záležitosti úředního rázu, ale dobře to dopadne. Strach není na místě, dejte si však záležet na důkladné přípravě a nic nepodceňte. Důslednost je potřebná, zbytečné obavy však hoďte za hlavu a budete všichni spokojeni.
Úspěšné dny: Čtvrtek
Čínský horoskop - Zajíc
1951, 1963, 1975, 1987, …
Charakteristika znamení
Element: dřevo
Princip: jin
Roční období: jaro
Světová strana: východ
Obecná charakteristika
Zajíc je velmi citlivý, něžný a věrný. Jako milující partner je moc příjemný, pozorný, občas trošku náladový. V zaměstnání bývá šikovným diplomatem či finančním spekulantem a ví, jak se ukázat ve správném světle. Je velmi pilný a kariéra pro něj není smrtelně důležitá. Na své okolí působí spíše rezervovaně a příliš nemusí nové změny a vylepšení. Proto je často označován za konzervativce.
Silné stránky
Zajíc je velmi citlivý a dokáže pochopit spousty věcí beze slov. Je trpělivý a loajální. Jakmile vidí, že kdokoliv v jeho okolí potřebuje pomoc, neváhá a pomůže. Je často vysoce inteligentní a spolehlivý.
Slabé stránky
Zajíc je až přehnaně opatrný, nerad podstupuje rizika a je nedůvěřivý. Dokáže být kousavě cynický a závistivý. Spíše přijímá a čeká, až mu spadne modré z nebe do klína, než aby pro to udělal něco sám.
Co učiní Zajíce šťastným
Má-li Zajíc možnost volby, vždy se rozhoduje pro harmonický život, vychutnává klidné, tiché a příjemné prostředí. Dobře se cítí v pohodlných volných oděvech vybraného střihu a z kvalitních materiálů.






   © Alyss 2012 - kontakt
NIKEE.net
ALYSS.cz
SIFEE.biz
ENKII.cz
OFRII.com