Alyss.cz - zabava pro vsechny ALYSS.cz - HIMYM - Jak jsem poznal vasi matku ALYSS.cz - Jiste pane ministre online ALYSS.cz Komiks - kreslen serily ALYSS.cz - Jiste pane premiere online ALYSS.cz - Ajtaci - the IT Crowd ALYSS.cz - cinsky horoskop ALYSS.cz - mal Sheldon online ALYSS.cz - Clarence online ALYSS.cz - SGA - Stargate: Atlantis - Hvezdn brana: Atlantida ALYSS.cz - Jmenuji se Earl - My name is Earl ALYSS.cz - origami, navody, galerie ALYSS.cz - M*A*S*H 4077 - online mash ALYSS.cz - TRON Uprising - online Tron HRY, ALYSS.cz - superhry online, 1001hry
ALYSS.cz - Čínský horoskop
     Menu
     Alyss.cz

NIKEE HOROSKOPY kazdy den na nikee.net
Čínský horoskop
     Spřátelené Weby

1HRY.cz - hry online zdarma NIKEE HRY, superhry, 1000her, webhry, flash hry, hry online, hry zdarma HRY2.eu - hry online, 1000her, mimoni, planeta mimonu, herna, webhry, herni, minihry Uloz si video Nahnoji.cz biotechart.cz - animovane obrazky GIF z oblasti biologie, technologie a umeni Globální mediální server TetriSys

Horoskop na 13. týden
S jarním obdobím jste se pustili do spousty změn a je třeba říct, že k lepšímu. Jejich uspokojivý průběh vám dodává dobrou náladu a optimismus a to je podstatné. Budete spokojení jako už dlouho ne. Ostatní budou rádi vyhledávat vaši přítomnost a vy se od nich dozvíte spoustu zajímavých novinek. Kolem 31. března se můžete pustit do studia nebo se zapojit do projektu, o kterém už dlouho přemýšlíte.
Na co se můžete těšit?
Díky vašemu optimismu a radostnému naladění si do života přitáhnete spousty zajímavých lidí, se kterými se vzájemně velmi obohatíte. Možná vás přivedou rovněž na zajímavé myšlenky ohledně podnikání nebo seberozvoje, možná vám pomohou v práci.
Na co si dát pozor?
Žádné nepříjemnosti se nekonají, naopak. Věci se vám nyní opravdu daří. Je to proto, že jste dlouhou dobu usilovně pracovali a sklízíte plody svého úsilí. Nenechejte nikoho, aby se vám snažil zkazit radost nebo si připsal zásluhy na vašem štěstí.
Úspěšné dny: Středa, Neděle
Čínský horoskop - Tygr
1950, 1962, 1974, 1986, …
Charakteristika znamení
Element: dřevo
Princip: jang
Roční období: zima
Světová strana: severovýchod
Obecná charakteristika
Tygr je okouzlující, citlivý, odvážný, divoký a vzpurný. Peníze jej zajímají spíše méně, ale pokud už je vlastní, nerad se s nimi loučí. Tygr miluje nebezpečí a dobrodružství. Díky své ochotě riskovat se často dostává do nesnází. Poslušnost není jeho silnou stránkou, sám však požaduje, aby byly jeho pokyny přesně dodržovány. Jeho partnerské vztahy končí kvůli jeho překvapivým nápadům často krachem.
Silné stránky
Tygra uvidíte často rozesmátého, optimistického a srdečného. Má lásky a porozumění na rozdávání. Je velmi aktivní, pilný, důsledný a energický. Vyznačuje se vysokou sebejistotou, smělostí a odvahou.
Slabé stránky
Tygr trpí čas od času přehnanou sebedůvěrou a ve spojení s nevyčerpatelnou dávkou odvahy podstupuje zbytečně velká rizika. Pokud je Tygr přesvědčen o své pravdě, bývá vzpurný, umíněný a velmi tvrdohlavý.
Co učiní Tygra šťastným
Potřebuje ve svém životě alespoň jedno období, kdy jedná výhradně na základě svých pudů. Potřebuje vyjádřit sebe sama, najít svou identitu, zformovat si svou osobnost a otevřeně vyjádřit svůj názor.






   © Alyss 2012 - kontakt
NIKEE.net
ALYSS.cz
SIFEE.biz
ENKII.cz
OFRII.com