Alyss.cz - zabava pro vsechny ALYSS.cz - HIMYM - Jak jsem poznal vasi matku ALYSS.cz - Jiste pane ministre online ALYSS.cz Komiks - kreslen serily ALYSS.cz - Jiste pane premiere online ALYSS.cz - Ajtaci - the IT Crowd ALYSS.cz - cinsky horoskop ALYSS.cz - mal Sheldon online ALYSS.cz - Clarence online ALYSS.cz - SGA - Stargate: Atlantis - Hvezdn brana: Atlantida ALYSS.cz - Jmenuji se Earl - My name is Earl ALYSS.cz - origami, navody, galerie ALYSS.cz - M*A*S*H 4077 - online mash ALYSS.cz - TRON Uprising - online Tron HRY, ALYSS.cz - superhry online, 1001hry
ALYSS.cz - Čínský horoskop
     Menu
     Alyss.cz

NIKEE Hvezdna brana SG-1 StarGate online na nikee.net
Čínský horoskop
     Spřátelené Weby

1HRY.cz - hry online zdarma NIKEE HRY, superhry, 1000her, webhry, flash hry, hry online, hry zdarma HRY2.eu - hry online, 1000her, mimoni, planeta mimonu, herna, webhry, herni, minihry Uloz si video Nahnoji.cz biotechart.cz - animovane obrazky GIF z oblasti biologie, technologie a umeni Globální mediální server TetriSys

Horoskop na 17. týden
Pro zrozence znamení Buvola bude velmi důležité pondělí, kdy se celosvětově slaví Den země. Připomínáme si, odkud jsme vzešli a kam se vracíme. Matka Země nás živí a utváří. Dává nám základ k tomu, abychom mohli vnímat ducha vesmíru. Buďte v kontaktu se zemí, ať už na zahradě nebo na výletě. Poděkujte jí za mateřskou péči. Předznamenává celý váš týden, kdy byste měli mít pocit kořenění do země.
Na co se můžete těšit?
Jste v bodě, kdy můžete odložit pomyslné brýle, přes které vnímáte svět. Můžete poodstoupit a podívat se na vše objektivním pohledem, který co nejvíce zobrazuje pravdu. O lidech i o vás samotných. Pravda je někdy mnohem horší, ale i lepší, než myslíte.
Na co si dát pozor?
Než budete velmi otevřeně kritizovat někoho druhého, podívejte se na své činy, zvyky a postoje. Ukliďte si. To znamená opravte, co je špatně, a začněte jednat a myslet jinak. Pak bude i vaše kritika brána vážně a jako dar. Nikoli jako projev zloby.
Úspěšné dny: Úterý, Sobota
Čínský horoskop - Buvol
1949, 1961, 1973, 1985, …
Charakteristika znamení
Element: voda
Princip: jin
Roční období: zima
Světová strana: severovýchod
Obecná charakteristika
Buvol je důkladný a pracovitý. Usiluje o harmonii a konflikty jakéhokoliv typu jej spíše zatěžují. Pokud jednou vybuchne, lze jej jen velmi těžko zastavit. Miluje materiálno a usiluje o finanční zabezpečení svého života. Je inteligentní, metodický a má originální nápady. Zamilovaný Buvol nedokáže být velký romantik, ale je velmi něžný a smyslný milenec, který pro svůj protějšek udělá první poslední.
Silné stránky
Buvol se vyznačuje neuvěřitelnou spolehlivostí, věrností a citlivostí. Je zodpovědný, pracovitý a odolný vůči těžkým stresovým situacím. Má silný charakter, vysoké, zdravé sebevědomí a hrdé vystupování.
Slabé stránky
Buvol je tak konzervativní, že se jeho názory stávají někdy až dogmatickými. Je tvrdohlavý a bývá netolerantní, pokud má na stejnou věc odlišný názor. Buvol je sebelítostivý a topí se rád ve svých problémech.
Co učiní Buvola šťastným
Buvol je nejšťastnější ve svém domácím prostředí. Jeho slovo je zákon! Očekává, že se jeho příkazy do písmene splní. A ačkoli svou rodinu bezmezně miluje a je na ni hrdý, má na ni i velké nároky.






   © Alyss 2012 - kontakt
NIKEE.net
ALYSS.cz
SIFEE.biz
ENKII.cz
OFRII.com