Alyss.cz - zabava pro vsechny ALYSS.cz - HIMYM - Jak jsem poznal vasi matku ALYSS.cz - Jiste pane ministre online ALYSS.cz Komiks - kreslen serily ALYSS.cz - Jiste pane premiere online ALYSS.cz - Ajtaci - the IT Crowd ALYSS.cz - cinsky horoskop ALYSS.cz - mal Sheldon online ALYSS.cz - Clarence online ALYSS.cz - SGA - Stargate: Atlantis - Hvezdn brana: Atlantida ALYSS.cz - Jmenuji se Earl - My name is Earl ALYSS.cz - origami, navody, galerie ALYSS.cz - M*A*S*H 4077 - online mash ALYSS.cz - TRON Uprising - online Tron HRY, ALYSS.cz - superhry online, 1001hry
ALYSS.cz - Čínský horoskop
     Menu
     Alyss.cz

ENKII Omalovánky k vytisknutí zdarma na enkii.cz
Čínský horoskop
     Spřátelené Weby

1HRY.cz - hry online zdarma NIKEE HRY, superhry, 1000her, webhry, flash hry, hry online, hry zdarma HRY2.eu - hry online, 1000her, mimoni, planeta mimonu, herna, webhry, herni, minihry Uloz si video Nahnoji.cz biotechart.cz - animovane obrazky GIF z oblasti biologie, technologie a umeni Globální mediální server TetriSys

Horoskop na 30. týden
Kdyby vám někdo blízký řekl, zavři oči a skoč, věřili byste mu natolik, že to uděláte? Tomu se říká důvěra. Ještě větší důvěru mějte ke zdroji energie a lásky, vesmíru. Brzy se dostanete do situace, kdy vás vezme za ruku a řekne ta slova. Zavři oči a skoč. Já tě držím. Pokud mu opravdu věříte, skočte do nového života, nové práce, nové lásky. Ve svém srdci nic jiného ani nechcete. Tak do toho!
Na co se můžete těšit?
Blížíte se k momentu, kdy vám dojdou síly, ale nablízku je pomocná ruka, vlastně hned celý pár. Pomoc přijde od člověka, od něhož nic nečekáte, protože mu sami často pomáháte a on je ve vašich očích slabý. V tom případě se připravte na velké překvapení.
Na co si dát pozor?
Trápíte se s tím, co jste nedokončili, nedotáhli k cíli a úspěchu, přestože to bylo velmi nadějné a dobré. Máte to v sobě jako podebranou třísku, která stále bolí. Na minulé věci lze navázat a je možné je někam posunout. Trochu si to znovu prostudujte.
Úspěšné dny: Pondělí, Pátek
Čínský horoskop - Vepř
1959, 1971, 1983, 1995, …
Charakteristika znamení
Element: voda
Princip: jin
Roční období: podzim
Světová strana: sever a severozápad
Obecná charakteristika
Vepř je milující, romantický a touží po poznání. Je kamarád, na kterého se může člověk spolehnout. Moc důvěřuje v lidskou dobrotu, a proto se stává, že je často zneužit svým okolím. Za jeho klidnou fasádou se skrývá obrovská vůle a vnitřní síla. Pro Vepře je pravda a mír důležitým základem pro jeho spokojený život, snaží se, aby všichni v jeho okolí byli spokojeni, a to i na úkor jeho vlastního pohodlí.
Silné stránky
Mezi největší přednosti Vepře patří jeho důvěryhodnost, věrnost, pravdomluvnost a ochota. Je velmi pozorný hostitel, jenž se postará o pohodovou atmosféru. Je kamarád, na kterého je možno se spolehnout.
Slabé stránky
To, co může být jedním velkým plus, se stává u Vepře zároveň i negativem. Jeho velká důvěra přerůstá často v naivitu, která bývá druhými zneužita. Vepř bývá také až příliš nejistý, rozdávačný a umíněný.
Co učiní Vepře šťastným
Zrozenec znamení Vepře zbožňuje shromáždění každého druhu, pořádá večírky a oslavy, vstupuje do klubů a jiných podobných společností. Loajální a uvážlivý Vepř vždy uzavírá trvalá a užitečná přátelství.






   © Alyss 2012 - kontakt
NIKEE.net
ALYSS.cz
SIFEE.biz
ENKII.cz
OFRII.com