Alyss.cz - zabava pro vsechny ALYSS.cz - HIMYM - Jak jsem poznal vasi matku ALYSS.cz - Jiste pane ministre online ALYSS.cz Komiks - kreslen serily ALYSS.cz - Jiste pane premiere online ALYSS.cz - Ajtaci - the IT Crowd ALYSS.cz - cinsky horoskop ALYSS.cz - mal Sheldon online ALYSS.cz - Clarence online ALYSS.cz - SGA - Stargate: Atlantis - Hvezdn brana: Atlantida ALYSS.cz - Jmenuji se Earl - My name is Earl ALYSS.cz - origami, navody, galerie ALYSS.cz - M*A*S*H 4077 - online mash ALYSS.cz - TRON Uprising - online Tron HRY, ALYSS.cz - superhry online, 1001hry
ALYSS.cz - Čínský horoskop
     Menu
     Alyss.cz

ENKII Go deskova hra Go online na enkii.cz
Čínský horoskop
     Spřátelené Weby

1HRY.cz - hry online zdarma NIKEE HRY, superhry, 1000her, webhry, flash hry, hry online, hry zdarma HRY2.eu - hry online, 1000her, mimoni, planeta mimonu, herna, webhry, herni, minihry Uloz si video Nahnoji.cz biotechart.cz - animovane obrazky GIF z oblasti biologie, technologie a umeni Globální mediální server TetriSys

Horoskop na 17. týden
Zrozenci Psa, vy se často zlobíte a láteříte, každému vysvětlíte, v čem se plete a co dělá špatně. Máte výrazná gesta, umíte pobíhat po místnosti, bouchat se do hlavy, případně prásknout dveřmi. Nadarmo se ale neříká, že pes, který štěká, nekouše. Divíte se, kam se poděla vaše autorita u podřízených, u partnera, u dětí, ale respekt se nebuduje teatrálností a erupcemi emocí. Řešte věci s chladnou hlavou.
Na co se můžete těšit?
Potřebujete se vylítat. Jako pejsek, který má takzvaně roupy. Popřemýšlejte, jaký sport jste dělali rádi, a podle svých fyzických možností to zkuste. Vždy je dobrý jogging či chůze s trackovými holemi, milovníci vody se mohou vyplavčit. Dýchejte zhluboka.
Na co si dát pozor?
Pozor si rozhodně dejte na vztekání. Mohli byste narazit na většího fořta, než jste vy. Pak by mohl vzniknout ošklivý konflikt zatěžující nervovou soustavu, případně i fyzický. To nechcete. A je to zcela zbytečné. Jste dítětem vesmíru a nemáte proč řádit.
Úspěšné dny: Středa, Neděle
Čínský horoskop - Pes
1958, 1970, 1982, 1994, …
Charakteristika znamení
Element: kov
Princip: jang
Roční období: podzim
Světová strana: západ a severozápad
Obecná charakteristika
Pes je věrný, vždy nápomocný, přímý člověk, který nemá rád faleš. Na ostatní může působit chladně, ale je to pouze fasáda, kterou se chrání. Pokud miluje, pak po celý život. Je velmi spolehlivý a loajální. Bývá pedantem s velkými nároky, a to především sám na sebe. Jeho dobře cílená kritika a cynismus jsou postrachem všech okolo něj. Hádkám se vyhýbá, avšak pokud na ně dojde, dokáže ukázat své ostré tesáky.
Silné stránky
Odvážný Pes se málokdy nechá zastrašit nebo zahnat do kouta. V milostných vztazích je věrný až za hrob. Je upřímný, pravdomluvný, vtipný, a i když se to nemusí zdát, je velmi citlivý. V zaměstnání je zodpovědný a pracovitý.
Slabé stránky
Díky vysokým nárokům na sebe i ostatní je pro své okolí občas až moc pedantský a puntičkářský. Je nedůvěřivý a dlouho trvá, než se někomu otevře. Jeho cynismus někdy přeteče únosnou hranici a dokáže zranit.
Co učiní Psa šťastným
Pes velmi rád lidem vychází vstříc, vždy se dá přesvědčit rozumnými důvody a můžete se spolehnout, že rád přispěje svým dílem. Potřebuje pomáhat, někdy dokonce hájí cizí zájmy více než ty vlastní.






   © Alyss 2012 - kontakt
NIKEE.net
ALYSS.cz
SIFEE.biz
ENKII.cz
OFRII.com