Alyss.cz - zabava pro vsechny ALYSS.cz - HIMYM - Jak jsem poznal vasi matku ALYSS.cz - Jiste pane ministre online ALYSS.cz Komiks - kreslen serily ALYSS.cz - Jiste pane premiere online ALYSS.cz - Ajtaci - the IT Crowd ALYSS.cz - cinsky horoskop ALYSS.cz - mal Sheldon online ALYSS.cz - Clarence online ALYSS.cz - SGA - Stargate: Atlantis - Hvezdn brana: Atlantida ALYSS.cz - Jmenuji se Earl - My name is Earl ALYSS.cz - origami, navody, galerie ALYSS.cz - M*A*S*H 4077 - online mash ALYSS.cz - TRON Uprising - online Tron HRY, ALYSS.cz - superhry online, 1001hry
ALYSS.cz - Čínský horoskop
     Menu
     Alyss.cz

ALYSS HIMYM - Jak jsem poznal vasi matku na alyss.cz
Čínský horoskop
     Spřátelené Weby

1HRY.cz - hry online zdarma NIKEE HRY, superhry, 1000her, webhry, flash hry, hry online, hry zdarma HRY2.eu - hry online, 1000her, mimoni, planeta mimonu, herna, webhry, herni, minihry Uloz si video Nahnoji.cz biotechart.cz - animovane obrazky GIF z oblasti biologie, technologie a umeni Globální mediální server TetriSys

Horoskop na 17. týden
Je na čase, abyste se uvolnili z pout minulosti. Žijete stále poznamenáni tím, co se stalo před lety, a i když to změnilo váš život, měli jste a máte každou vteřinu na výběr, zda zůstanete obětí, pro kterou nemá slovo budoucnost žádný smysl, nebo zda se stanete někým jiným, novým člověkem, který uchopil dar svého osudu do rukou a chce mít z něho radost. Takhle jednoduché to je. Pouhé rozhodnutí.
Na co se můžete těšit?
Popadněte život za pačesy a dělejte jen to, co vám dělá radost, ať už je to tanec, zpěv, turistika, vaření a jídlo, cestování nebo milování. Dopřejte si to plnými doušky a nechte se nabít energií vesmíru. Pochopíte, že žít není hřích, ale potěšení.
Na co si dát pozor?
Nedaří se vám přepnout ze starého modelu na nový. Nevadí. To, co vám pomůže, je odejít na chvíli, na pár dní, na nějaké místo, kde budete sami. Tam se ta změna pomaloučku a v klidu uskuteční. Nesnášíte samotu, ale je to přesně ono, co právě potřebujete.
Úspěšné dny: Úterý, Sobota
Čínský horoskop - Kohout
1957, 1969, 1981, 1993, …
Charakteristika znamení
Element: kov
Princip: jin
Roční období: podzim
Světová strana: západ
Obecná charakteristika
Kohouti jsou aktivní, vtipní, plní radosti ze života. Investují hodně času i peněz do svého zdraví a péče o tělo. Rádi se předvádějí a vedou dlouhé diskuze, ve kterých vynikají jejich znalosti. Jsou to perfekcionisté, kteří mají tendenci stavět své osobní nároky nad ostatní. Zrozenci tohoto znamení mají zásobárnu energie, jsou pilní a energičtí, a když si něco umanou, jdou si tvrdě za svým cílem.
Silné stránky
Mezi nejsilnější povahové rysy tohoto znamení patří odvaha, cit pro spravedlnost, překvapující originalita, entusiasmus, píle, věrnost, zvídavost, pečlivost, důslednost a nekompromisní organizovanost.
Slabé stránky
Každý z nás má své slabé stránky, u Kohouta mezi ně patří přílišná zvědavost, pedantství, občasná výbušnost, netrpělivost, šovinismus, neurvalost, přehnané nároky, netolerance a častá sebestřednost.
Co učiní Kohouta šťastným
Kohout je rád pověřován důležitými úkoly, vše rád vyřídí a zařídí. Chce přesvědčovat své okolí o své nepostradatelnosti a šikovnosti. Pokud se k tomu přidá pochvala, září spokojený Kohout všemi barvami.






   © Alyss 2012 - kontakt
NIKEE.net
ALYSS.cz
SIFEE.biz
ENKII.cz
OFRII.com