Alyss.cz - zabava pro vsechny ALYSS.cz - HIMYM - Jak jsem poznal vasi matku ALYSS.cz - Jiste pane ministre online ALYSS.cz Komiks - kreslen serily ALYSS.cz - Jiste pane premiere online ALYSS.cz - Ajtaci - the IT Crowd ALYSS.cz - cinsky horoskop ALYSS.cz - mal Sheldon online ALYSS.cz - Clarence online ALYSS.cz - SGA - Stargate: Atlantis - Hvezdn brana: Atlantida ALYSS.cz - Jmenuji se Earl - My name is Earl ALYSS.cz - origami, navody, galerie ALYSS.cz - M*A*S*H 4077 - online mash ALYSS.cz - TRON Uprising - online Tron HRY, ALYSS.cz - superhry online, 1001hry
ALYSS.cz - Čínský horoskop
     Menu
     Alyss.cz

ENKII Omalovánky k vytisknutí zdarma na enkii.cz
Čínský horoskop
     Spřátelené Weby

1HRY.cz - hry online zdarma NIKEE HRY, superhry, 1000her, webhry, flash hry, hry online, hry zdarma HRY2.eu - hry online, 1000her, mimoni, planeta mimonu, herna, webhry, herni, minihry Uloz si video Nahnoji.cz biotechart.cz - animovane obrazky GIF z oblasti biologie, technologie a umeni Globální mediální server TetriSys

Horoskop na 30. týden
Zrozenci znamení Krysy mají sklony se nechat oslnit úrovní, životním stylem a vnějším vystupováním někoho opravdu zářivého. Je možné, že je to jedinec prozářený vnitřní energií, která vás nabije a s kterou vám bude dobře. Ale je tu také nastražená past v podobě člověka, který si zakládá na vnějším dojmu, ale uvnitř je žalostně chudý. Na vás je, abyste rozeznali, který z těchto dvou typů člověka to je.
Na co se můžete těšit?
Ačkoli máte mnoho přátel, užitečných pracovních kontaktů a spoustu pozvání na firemní večírky, připadáte si často osamělí uprostřed rozradovaného davu. Proč? Potřebujete spřízněnou duši, která chápe vaši odvážnou, a přitom opatrnou povahu. Je tu, hned vedle vás.
Na co si dát pozor?
V poslední době se u vás projevuje nedostatek rozhodnosti. Jde o jangovou sílu, kterou jste až příliš zkrotili a odbourali za tím účelem, abyste vyhověli lidem kolem vás. Vaše sebeprosazování bylo podrobeno kritice a vy jste si to vzali k srdci až moc.
Úspěšné dny: Úterý, Sobota
Čínský horoskop - Krysa
1948, 1960, 1972, 1984, …
Charakteristika znamení
Element: voda
Princip: jang
Roční období: zima
Světová strana: sever
Obecná charakteristika
Krysa má velmi silný charakter a většinou dosahuje všech cílů, které si vytyčila. Někdy jedná podle principu všechno, nebo nic. Chce udělat kariéru, je pilná a zodpovědná. Když se jí člověk postaví do cesty, ukáže mu své ostré lokty. Díky neuvěřitelně silnému šarmu se na ni nikdo nezlobí moc dlouho. Lidé v jejím okolí se k ní cítí velmi silně přitahováni. Má veliký okruh známých a obdivovatelů.
Silné stránky
Mezi dobré povahové rysy tohoto znamení patří ambicióznost, cílevědomost, loajalita, nezávislost, vysoká kreativita, umění se pohybovat ve společnosti, vtipnost, chytrost a v neposlední řadě smyslnost.
Slabé stránky
Krysa si libuje v klepech a pomluvách. Ráda kritizuje své okolí a je velmi zvědavá. V soukromí dává průchod žárlivosti, nezřídka je i výbušná, až agresivní. Jakmile si něco umane, nikdo ji od toho neodradí.
Co učiní Krysu šťastnou
Krysa miluje, když může dělat činnost, která ji baví a ve které se uplatní její kreativita, a to od začátku až do konce. Pokud je mezi lidmi, kteří ji vnímají, berou a lichotí, je prostě ve svém živlu.






   © Alyss 2012 - kontakt
NIKEE.net
ALYSS.cz
SIFEE.biz
ENKII.cz
OFRII.com