Alyss.cz - zabava pro vsechny ALYSS.cz - HIMYM - Jak jsem poznal vasi matku ALYSS.cz - Jiste pane ministre online ALYSS.cz Komiks - kreslen serily ALYSS.cz - Jiste pane premiere online ALYSS.cz - Ajtaci - the IT Crowd ALYSS.cz - cinsky horoskop ALYSS.cz - mal Sheldon online ALYSS.cz - Clarence online ALYSS.cz - SGA - Stargate: Atlantis - Hvezdn brana: Atlantida ALYSS.cz - Jmenuji se Earl - My name is Earl ALYSS.cz - origami, navody, galerie ALYSS.cz - M*A*S*H 4077 - online mash ALYSS.cz - TRON Uprising - online Tron HRY, ALYSS.cz - superhry online, 1001hry
ALYSS.cz - Čínský horoskop
     Menu
     Alyss.cz

NIKEE WALLPAPERS tapety na plochu PC na nikee.net
Čínský horoskop
     Spřátelené Weby

1HRY.cz - hry online zdarma NIKEE HRY, superhry, 1000her, webhry, flash hry, hry online, hry zdarma HRY2.eu - hry online, 1000her, mimoni, planeta mimonu, herna, webhry, herni, minihry Uloz si video Nahnoji.cz biotechart.cz - animovane obrazky GIF z oblasti biologie, technologie a umeni Globální mediální server TetriSys

Horoskop na 13. týden
Příjemné novinky vás čekají v oblasti financí, dobře se daří i potomkům a navíc se těšíte skvělému zdraví, není tedy důvod si stěžovat. Získáte si přízeň vlivné osoby, která vám zajistí postup v práci a příjemnou změnu v životě. Pokud jste po něčem dlouho toužili, na konci tohoto týdne by se vaše přání mohlo splnit. Nepřemýšlejte, jak toho dosáhnout, ale věřte, že je vše přesně tak, jak má být.
Na co se můžete těšit?
Pokud jste se zamilovali na pracovišti, můžete se těšit na to, že vaše láska bude vzkvétat. Nezadaní by se mohli seznámit na společenských akcích, proto je škoda se této možnosti bránit. Hoďte se do gala a vydejte se do světa, čeká na vás štěstí.
Na co si dát pozor?
Štěstěna vám přeje a nenechá vás ve štychu, takže se ničeho nebojte a klidně se pusťte do projektů, nad nimiž byste jindy dlouze přemýšleli. Vše vám půjde jako po másle. Snad jen v odborných oblastech, ve kterých se neorientujete, požádejte o radu.
Úspěšné dny: Pondělí, Pátek
Čínský horoskop - Krysa
1948, 1960, 1972, 1984, …
Charakteristika znamení
Element: voda
Princip: jang
Roční období: zima
Světová strana: sever
Obecná charakteristika
Krysa má velmi silný charakter a většinou dosahuje všech cílů, které si vytyčila. Někdy jedná podle principu všechno, nebo nic. Chce udělat kariéru, je pilná a zodpovědná. Když se jí člověk postaví do cesty, ukáže mu své ostré lokty. Díky neuvěřitelně silnému šarmu se na ni nikdo nezlobí moc dlouho. Lidé v jejím okolí se k ní cítí velmi silně přitahováni. Má veliký okruh známých a obdivovatelů.
Silné stránky
Mezi dobré povahové rysy tohoto znamení patří ambicióznost, cílevědomost, loajalita, nezávislost, vysoká kreativita, umění se pohybovat ve společnosti, vtipnost, chytrost a v neposlední řadě smyslnost.
Slabé stránky
Krysa si libuje v klepech a pomluvách. Ráda kritizuje své okolí a je velmi zvědavá. V soukromí dává průchod žárlivosti, nezřídka je i výbušná, až agresivní. Jakmile si něco umane, nikdo ji od toho neodradí.
Co učiní Krysu šťastnou
Krysa miluje, když může dělat činnost, která ji baví a ve které se uplatní její kreativita, a to od začátku až do konce. Pokud je mezi lidmi, kteří ji vnímají, berou a lichotí, je prostě ve svém živlu.






   © Alyss 2012 - kontakt
NIKEE.net
ALYSS.cz
SIFEE.biz
ENKII.cz
OFRII.com